Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsungin älykäs rengas on valaistu!

MWC 2024 aloitettiin virallisesti, ja vuonna 1995 syntynyt Mobile World Congress (MWC) on nyt saavuttanut 29. vuoden.Yksi maailman johtavista tekniikoista se kiinnittää luonnollisesti merkittävää huomiota.

Avauspäivänä Honor ja Xiaomi järjestivät kumpikin ensimmäisen merentakaisen julkaisutapahtumansa vuonna 2024. Honor esitteli Magic 6 -sarjan ja Magic vs Porsche Design -version kansainvälisille markkinoille, kun taas Xiaomi toi äskettäin käynnistetyn Xiaomi 14 Ultra MWC 2024 -kohtauksen.Näiden kahden lanseeraustapahtuman osalta Lei Technology MWC -raportointiryhmä, jota johtaa "Zhuang Tianming" ja "Dingxi", tarjosivat perusteellisen paikan päällä Barcelonassa.Yksityiskohtainen sisältö seuraa Lei Technology (ID: Leitech).Näiden kahden tapahtuman lisäksi Lei Technology -tiimi huomasi, että älykkäät puettavat laitteet, kuten Samsungin Smart Ring Galaxy Ring, joka esiintyi salaperäisellä Samsung Galaxy S24 -sarjan lanseerauksella "yhtenä asiana", herätti merkittävää huomiota MWC: n ensimmäisenä päivänä2024. Galaxy Ring on nyt virallisesti nimetty "AI -laitteeksi", joka herättää yleisön ruokahalua.

On syytä mainita, että huolimatta digitaalisen terveydenhuollon ja lisääntyneiden kuluttajien kiinnostuksen kohteena olevista laitteista, kuten älykkäistä bändeistä ja älykelloista, valmistajat ovat esittäneet vähemmän uusia puettavia laitteita CES: n ja MWC: n kaltaisissa näyttelyissä.Tällä MWC: llä Samsungin, OnePlus ja Xiaomi "paluu" saattaa kuitenkin hengittää uutta elämää älykkäillä puettavilla markkinoilla.

1. Onko Samsungin AI -rengas, joka johtaa uutta aaltoa älykkäissä pukeutumisissa

MWC 2024: ssä monet valmistajat ovat jo paljastaneet uusia älykkäitä puettavia tuotteita.Sukellaamme yllätyksiin, joita nämä uudet tuotteet pitävät Lei Technologyn raportointiryhmän näkökulmasta.

2. Samsung: "AI -rengas" on todellinen?

Samsung Galaxy S24 -sarjan globaalissa lanseerauksessa Galaxy Ring esiintyi salaperäisenä vieraana.Sen nimen ja yleisen muodon vahvistamisen lisäksi paljastettiin vähän tietoa.Nykyään galaksirengas esiteltiin ensimmäistä kertaa MWC 2024: llä

(Valokuvalähde: Lei Technology Reporting -tiimi paikan päällä)

Galaksirengas on renkaan muotoinen älykäs pukeuttava laite, joka on varustettu elektrokardiogrammi-anturilla ja verenvirtausanturilla.Virallisten esittelyjen mukaan tämä rengas tarjoaa ensisijaisesti terveysraportteja toiminnasta, unesta, ravinnosta ja stressistä.

Useat tuotemerkit ovat todellakin yrittäneet, kuten Oura, kuten Oura, joka on saanut laajaa huomiota maailmanlaajuisesti.






















Näillä tuotteilla on kuitenkin aina ollut käytännöllisiä ongelmia, kuten akun käyttöikää ja kokemusta, tai niiden seurantaominaisuudet eivät voi verrata älykkäisiin bändeihin.Samsungin virkamiehet ovat todenneet, että galaksirengas käsittelee näitä kysymyksiä, ja mikä tärkeintä, se on osa "Galaxy AI" -perhettä, mikä tarkoittaa, että siinä on tiettyjä AI -toimintoja.

Smart -rengas on aina mainittu "uuden aikakauden digitaaliseksi terveydenhuollon laitteeksi", mutta se on myös ollut teknisen keskustelun aihe.Nyt kun Samsung johtaa varausta tähän suuntaan ja tarjoaa AI: hen liittyviä toimintoja, se saattaa myös osoittaa uuteen suuntaan älykkäille puettaville markkinoille.Jos olet kiinnostunut tästä älykkäästä renkaasta, älä missaa Lei Technology -raportteja paikan päällä.Seuraa Lei Technologyn virallista Weiboa saadaksesi viimeisimmät MWC 2024 -tiedot.

3. OnePlus: Leuan pudottava akun käyttöikä.

Kolmen vuoden kuluttua OnePlus julkaisi lopulta toisen älykellonsa - OnePlus Watch 2. OnePlus Watch 2 jatkaa edeltäjänsä pyöreää valintasuunnittelua, päivittäen valintamateriaalin safiirilasiin ja koteloon kestävämmäksi ruostumattomasta teräksestä.Virallisten lausuntojen mukaan OnePlus Watch 2 täyttää sotilasluokan standardit.OnePlus Watch 2: n merkittävin myyntipiste on sen akun käyttöikä.Sisäänrakennettu 500 mAh suuren kapasiteetin akku mahdollistaa sen kestämisen 100 tuntia pidennetyn akun käyttöikää.