Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Etelä-Korea on perustanut erittäin puhtaan vetyfluoriditekniikan massatuotannon, joka pystyy vastaamaan 70-80% kotimaisesta kysynnästä

Sen jälkeen kun Japani alkoi rajoittaa kolmen puolijohde- ja näyttötuotannon keskeisen materiaalin vientiä Etelä-Koreaan heinäkuussa 2019: erittäin puhdasta vetyfluoridia, fluoripolyimidiä ja valoresistettä, Etelä-Korea on toivonut, että tällaisia ​​materiaaleja voidaan valmistaa paikallisesti. Tuotanto vähentää riippuvuutta Japanista.

BusinessKorean mukaan teollisuus-, kauppa- ja resurssiministeriö julkaisi 2. tammikuuta tiedot siitä, että Etelä-Korea on perustanut tekniikan korkealaatuisen vetyfluoridin massatuotantoon. Ennen kuin Japani vahvisti rajoituksia, eteläkorealalaiset siruvalmistajat luottavat pääasiassa japanilaisiin yrityksiin tarjoamaan korkeapuhtaista fluorivetyhappoliuosta, jonka puhtausaste on 99,9999999999%, jota käytetään pääasiassa kiekkojen syövyttämiseen puolijohteiden valmistusprosesseissa.

Japanin vetyfluoridin vienti Etelä-Koreaan väheni nopeasti valvonnan kiristämisen jälkeen. Jos korealaisten yritysten perustamalla valmistustekniikalla ei ole ongelmia kannattavuuden ja vakaan tarjonnan suhteen, se todennäköisesti antaa pitkän aikavälin iskun japanilaisille valmistusyrityksille.

Etelä-Korean kemikaalimateriaaliyhtiö Soulbrain on ymmärtänyt, että se on perustanut uuden tehtaan Gongjuun, Chungcheongnam-doon, ja alkanut tuottaa fluorivetyhappoliuosta viime vuoden jälkipuoliskolla. MOTIE: n virkamies sanoi: "Soulbrainin kyky tuottaa fluorivetyhappoliuoksia on kaksinkertaistunut. Siksi on mahdollista saada aikaan noin kaksi kolmasosaa fluorivetyhappoliuoksista, joita Korean puolijohdevalmistajat vaativat." "Tämä on Japanista. Etelä-Korea on saavuttanut paikallisen tuotannon ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun näiden kolmen tuotteen vientivalvonta toteutettiin."

Teollisuuden lähde sanoi: "Sikäli kuin tiedän, Soulbrain on valmis vastaamaan korkealaatuisten fluorivetyhapporatkaisujen kysyntään Korean puolijohdevalmistajilta, kuten Samsung Electronics ja SK Hynix."

Vaikka Etelä-Korea ei paljastanut tiettyä kapasiteettia, Etelä-Korean talousmedia uskoo tuotantokapasiteetin vastaavan Etelä-Korean noin 70–80 prosentin kotimaiseen kysyntään.