Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Etelä-Korea: Japanin nestemäisen fluorivetyjen vientisääntely ei ole vaikuttanut korealaisiin yrityksiin

Raporttien mukaan Yonhap sanoi japanilaisessa sähköisessä versiossaan, että Japanin vientipuolijohteiden ja paneelien edistyneiden materiaalien vientivalvonnalla Etelä-Koreaan ei ollut paljon vaikutusta korealaisten yritysten tuotantoon.

Radio- ja televisio-ohjelmassa, johon Korean teollisuus-, kauppa- ja resurssiministeri osallistui, Cheng Yunmo kertoi, että Japani vie fluoratun polytionimidin, valorestin, erittäin puhtaan vetyfluoridin ja puolijohteet Koreaan heinäkuun alussa 2019. Kehittyneet raaka-aineet ovat olleet Nestemäisen vetyfluoridin vientilisenssiä ei ole annettu, mutta hyvät vaihtoehtoiset materiaalit on varmistettu. Tällä vientivalvonnalla ei ole ollut suurta vaikutusta korealaisten yritysten tuotantoon.

Vastauksena Japanin vientivalvontaan Etelä-Korea on tehnyt valituksen Maailman kauppajärjestölle (WTO), ja Japani ja Etelä-Korea järjestävät myös toisen koordinoinnin 19. marraskuuta. Cheng Yunmo sanoi: "Vaikka Japanin ei odoteta tekevän Koska asemassaan on tapahtunut suuri muutos, se aikoo jatkaa vuoropuhelun jatkamista. "