Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Sequoia-pääomasijoitus! Puolijohdevalmistaja IKAS valmistaa kymmeniä miljoonia yuania Pre-A-rahoituskierroksella

Raporttien mukaan puolijohdevalmistaja IKAS (Ex Industries) päätti äskettäin Pre-A-kierroksen, joka sisälsi kymmenien miljoonien juanien määrän. Sequoia China Seed Fund, Qingtong Capital, sijoitti tämän kierroksen yksinoikeudelliseksi taloudelliseksi neuvonantajaksi.

Ax Industriesin toimitusjohtaja Li Jie kertoi, että tätä rahoituskierrosta käytetään lisäämään teknisiä innovaatioita, tuotetutkimusta ja -kehitystä, myyntijärjestelmien rakentamista jne., Laajentamaan alan johtavia etuja ja syventämään edelleen yrityksen yhteistyötä puolijohteiden asiakaskunta Kiinan puolijohteiden älykkyyden valmistusprosessin nopeuttamiseksi.

Rahoituksesta Sequoia Capital China Fund -rahaston toimitusjohtaja Jin Wenji sanoi: "Teollisuus on maan tärkein taloudellinen ohjaaja, ja Kiina on tarjonnut maailmalle valmistustukea. Puolijohteet ovat tyypillisesti korkeaa lisäarvoa ja korkea- Teollisuus, olemme optimistisia Ax Industriesin vahvuuteen ja tekniseen kehitykseen. Sen ydintuotteet ovat täyttäneet aukon Kiinan puolijohdeteollisuusketjussa. Tämä rahoituskierros auttaa Axia nopeuttamaan asiakkaiden laskeutumista ja saavuttamaan kattava ja älykäs puolijohdeteollisuuden päivitys. "

Julkisen tiedon mukaan IKAS (Ex Industry) perustettiin vuonna 2017 ja se sijaitsee Shenzhenin lahden tiede- ja teknologiapuistossa, Nanshanin alueella. IKAS: n tehtävänä on edistää Kiinan tehdasteollisuuden kehitystä ja auttaa Kiinan Teollisuus 4.0 -vallankumousta. Sitä johtavat maailman älykkäin valmistustekniikan asiantuntija, Jangtse-joen tutkija Zhou Mengchu, ja maailman 79 parhaan tekoälyn asiantuntija, Kanadan kuninkaallisen instituutin professori Witold Pedrycz. Siihen kuuluu älykkäiden valmistustieteilijöiden ryhmä, mukaan lukien 4 IEEE-akateemikkoa, yhdysvaltalaisten älykkäiden ohjelmistojen T & K-tiimi ja Singaporen / Yhdysvaltojen teollisuuden asiantuntijaryhmä. Yli 50%: lla yrityksen tiimistä on maisterin tutkinto tai korkeampi, ja hänellä on useita kansainvälisiä keksintöpatentteja tekoälyn ja muiden alojen aloilla.