Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung kaksinkertaistaa Kiinan ODM-tilaukset, ja Etelä-Korean osien toimittajat ovat hengen tai kuoleman tilanteessa

ELEC-raportin mukaan Samsungin älypuhelinten tuotannon jyrkän laskun vuoksi korealaisten osien toimittajat odottavat heikkoa tuloa toisella vuosineljänneksellä.

Samsungin lähteiden mukaan Samsung vähensi älypuhelimiensa tuotantoa huhtikuussa 10 miljoonaan yksikköön, mikä on merkittävä vähennys normaalista 25 miljoonasta yksiköstä kuukaudessa. Henkilö, jolla on suoraa tietoa, paljasti, että tämä on "hengen tai kuoleman" tilanne joillekin yrityksille.

Yksi asiaan perehtyneistä kertoi, että Samsungin vuoden 2020 ensimmäisen vuosipuoliskon myyntisuunnitelmasta johtuen yhtiön liikevaihto ensimmäisellä vuosineljänneksellä oli melko hyvä, mutta tilaukset hylätään jyrkästi toisella vuosineljänneksellä. .

Toinen asiaan perehtynyt henkilö kertoi, että Samsung Electronicsin tämän vuoden tilaukset kiinalaisille ODM-valmistajille ovat kaksinkertaistuneet edellisvuodesta. Samaan aikaan, koska älypuhelinten markkinat supistuvat COVID-19 -epidemian vuoksi, Etelä-Korean piirilevyvalmistajien myynnin odotetaan laskevan toisella vuosineljänneksellä 30%.

Lisäksi toinen tilannetta tunteva henkilö huomautti, että Samsung kokoaa itse älypuhelimensa kameramoduulin itse, ja tämän työn teki aiemmin alihankkija.

Asiasta perehtyneet ihmiset kertoivat myös, että suurin osa yrityksistä on menettänyt tilauksensa kolmen tai neljän kameran kameroiden kokoamisesta Samsungille, mikä on johtanut niiden myynnin ja voittojen laskuun.

Samoin suurin osa linssivalmistajista ei saanut voittoa ensimmäisellä vuosineljänneksellä ja odotti jälleen menettävän toisella vuosineljänneksellä. On kuitenkin todettu, että Samsung odottaa sisäisesti älypuhelimien kysynnän kasvavan kolmannella vuosineljänneksellä, ja viimeisellä vuosineljänneksellä COVID-19: n mahdollisen palaamisen vuoksi kysyntä vähenee jälleen.