Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Noin 10 miljoonaa dollaria nostamalla Nowi kehittää voimakkaasti PMIC: n energiankorjuuta

EeNewsin analogisten raporttien mukaan Nowi BV on äskettäin kerännyt 10 miljoonaa dollaria pääomarahoituskierroksen kautta. Rahoituskierros sijoitetaan pääasiassa PMIC-tuotteisiin kaupallista tuotantoa varten vuonna 2020.

Rahoituksen antoi Amsterdamissa toimiva pääomasijoitusyhtiö Disruptive Technology Ventures (DTV).

On selvää, että DTV teki yhteistyötä Alankomaiden hallituksen kanssa vuonna 2018 tarjotakseen siemenrahoitusta Nowille, jotta se voi suorittaa teknologista tutkimusta ja kehitystä, ja auttoi sitä hankkimaan useita patentteja.

Nowin toimitusjohtaja Simon van der Jagt sanoi kerran: "Julkaisemme ensimmäisen NW-A2.3-energiankorjuun PMIC-tuotteen vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla, ja laajennamme sitten edelleen liiketoimintaamme."

Nowi kertoi aikovansa käyttää tätä rahastokierrosta liiketoimintamallin rakentamiseen ja hyödyntää sitä laajalti Internet-sovelluksissa ja kuluttajalaitteissa, kuten älykellot ja muut puettavat tuotteet.

On selvää, että Nowi ilmoitti vuonna 2018 integroivansa teknologiansa MMT-älykellon moduuliin, muuntaen kevyttä energiaa sähköksi ja toimittamalla uusia hybridekelloja. Sittemmin Nowi on pystynyt todistamaan, että sen tekniikka tukee Huawein kapeakaistaisen Internet-sirujen käyttöä.

Nowi väittää, että sen tekniikka on kompakti ja vaatii muutamaa ulkoista komponenttia muihin menetelmiin verrattuna. Ja se voi käyttää useita energialähteitä (aurinko, mekaaninen, lämpö ja radio) samanaikaisesti.

Van der Jagt sanoi: "Tämä on uusi topologia, joka vaatii vähemmän ulkoisia komponentteja 80 - 90%: n muuntohyötysuhteen saavuttamiseksi." Hän huomautti myös, että "Nowi PMIC: n käyttö voi vähentää ulkoisten komponenttien lukumäärää vähintään 15: lla. Näiden komponenttien käyttö voi lisätä ylimääräisen dollarin lisäys materiaalikirjaan ja yhden dollarin lisäpiirin alueelle".

Van der Jagt kertoi, että yksi avaimista menestymiseen internet- ja kuluttajasovelluksissa on kyky tukea usein tapahtuvaa energian kyselyä adaptiivisilla PMIC-ohjelmilla (jopa koneoppimisen tyyppisillä siruilla). Sen on myös kehitettävä enemmän käyttökohteita markkinoiden kysynnän tyydyttämiseksi.