Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Suorituskyky ylittää NVIDIA: n! Intel ilmoitti ensimmäisen pilvi-AI-sirun aloittavan kaupallisen käytön

Engadgetin mukaan Intel järjesti Pekingin aikaisin aikoina 2019 keinotekoisen älykkyyden huippukokouksen San Franciscossa, käynnisti virallisesti kaksi Nervana-hermoverkkoprosessoria koulutusta ja päättelyä varten ja esitteli uuden sukupolven Movidius Myriad -näkyjenkäsittely-yksikön.

Raportoidaan, että kaksi Neurona-hermoverkkoprosessoria sisältävät koulutuskeskeisen NNP-T1000 ja päättelykeskeisen NNP-I1000. Tämä on myös siru, jonka Intel kehitti hankkiessaan Nervana Systemsin ja Movidius Ltd.:n kaksi koneoppimisyritystä vuonna 2016. Intel ilmoitti kokouksessa, että nämä kaksi sirua aloittivat virallisesti kaupallisen toimituksen.

Niistä NNP-T käyttää TSMC: n 16 nm prosessitekniikkaa 27 miljardilla transistorilla ja kokonaispinta-ala 680 neliö millimetriä. Intel sanoi elokuun ilmoituksessa, että NNP-T1000 pystyy käsittelemään jopa 119 biljoonaa operaatiota sekunnissa.

Lisäksi NNP-I1000: n 10Nm Ice Lake -prosessoriarkkitehtuuriin perustuva arviointitehokkuus on 4,8 TOP / W ResNet50: llä, jota Intel kutsuu luokkansa energiatehokkaimmaksi siruksi.

Samaan aikaan Intel sanoi myös, että Facebookin ja Baidu-kaltaiset yritykset eivät voi odottaa näiden kahden Nervana-sirun käyttöönottoa. Facebookin tekoälyn johtajan Misha Smelyanskiyn mukaan nämä sirut ovat avain keinoälyn työn nopeuttamiseen, kuten 6 miljardin käännöksen käsittelyyn päivässä.

On syytä mainita, että seuraavan sukupolven Movidius-visioprosessointiyksikössä Intel on varmempi vertaamaan sitä NVIDIA-tuotteisiin.

Sanotaan, että visuaalinen prosessointiyksikkö, nimeltään Keem Bay, voi tarjota neljä kertaa enemmän Topin perusteluja kuin NVIDIA Xavier. Täysin hyödynnettynä siru voi auttaa asiakkaita saamaan 50% ylimääräisen suorituskyvyn. Ja tämä uuden sukupolven näkökäsittely-yksikkö on saatavana vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla, ja sinun on odotettava kärsivällisesti.