Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

LG osoitti onnistuneen testin Koreassa tuotetulle vetyfluoridille ja alkoi käyttää sitä tuotantolinjalla.

BusinessKorean mukaan LG on osoittanut suorittaneensa Koreassa tuotetun erittäin puhtaan vetyfluoridin testauksen ja alkanut soveltaa sitä tuotantoprosessiin. Tämä on kuukautta ennen alun perin odotettua.

Teollisuuden lähteiden mukaan LG Display suoritti äskettäin korealaisen yrityksen toimittaman korkealaatuisen vetyfluoridin loppukokeen ja aloitti sen käytön tuotantolinjalla. Testiraportin mukaan itse valmistettu vetyfluoridi täyttää tuotanto- ja kustannusvaatimukset. Raporttien mukaan LG on osoittanut, että korealaista vetyfluoridia käytetään lippulaivojen paneelien tuotantolinjoihin, kuten orgaanisten valoa emittoivien diodien (OLED) paneeleihin.

Lisäksi Samsung Display -palvelun odotetaan suorittavan erittäin puhtaan vetyfluoriditestin Koreassa syyskuussa. Tällä hetkellä testissä ei ole tunnistettu kriittisiä ongelmia, ja paikallisia tuotteita käytetään todennäköisesti massatuotantoon heti viimeisen testin jälkeen. Aikaisemmin Samsung osoitti vetyfluoridin käyttöä japanilaisten ja korealaisten materiaalien valmistajilta.

Toisin kuin puolijohdetuotantolinjoilla, jotka käyttävät nanomittakaavan prosesseja, näyttöpaneelien tuotanto ei vaadi erittäin korkealaatuista vetyfluoridia, jonka puhtaus on 99,9999999999%. Vetyfluoridia käytetään ensisijaisesti märkäsyövyttämiseen viallisten pinnoitteiden poistamiseen sekä orgaanisten materiaalien ja oksidien puhdistamiseen ja poistamiseen näyttöpaneelin pinnalta.

"LG Display sanoi 24. elokuuta, että kotimaassa valmistetun vetyfluoridin testaaminen vie jonkin aikaa, mutta se valmistuu odotettua nopeammin." Teollisuusammattilainen sanoi: "Tämä testi tekee LG: n riippuvuudesta japanilaisen vetyfluoridin kanssa huomattavasti pienemmän, mutta erittäin korkea-puhtauden vetyfluoridin saannin varmistaminen on edelleen ongelma. "