Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Korean media: Etelä -Korea liittyy "Chip 4 Alliance" on oikea vastaus

BusinessKorea kertoi 1. elokuuta, että Etelä -Korean hallituksen tulisi päättää liittyä "Chip 4 Alliance" tämän kuukauden loppuun mennessä. Yhdysvaltojen esittämä idea on perustaa vakaa toimitusketju puolijohdeteollisuudelle hyödyntämällä Yhdysvaltojen sirujen suunnitteluominaisuuksia ja ydinteknologioita, Etelä -Korean ja Taiwanin valmistusominaisuuksia sekä Japanin edut materiaaleissa, komponenteissa ja komponenteissa ja laitteet. Allianssin tavoitteena on hillitä Manner -Kiinan puolijohdeteollisuuden kasvua.

Keskustelu asiasta lisääntyy Etelä -Koreassa määräajan kangaspuiden, mikä tarkoittaa, että sen on valittava Yhdysvaltain tekniikan ja Kiinan markkinoiden välillä.

Joidenkin asiantuntijoiden mukaan Etelä -Korean osallistuminen allianssiin johtaa vastatoimenpiteisiin Manner -Kiinasta, samoin kuin THAAD: n lähettämisen yhteydessä Etelä -Koreaan. Tällä hetkellä yli 60% Etelä -Korean puolijohteista viedään Manner -Kiinaan, ja Hong Kong, Kiina, ja sekä Samsung Electronics että SK Hynix ovat avanneet tehtaat Manner -Kiinassa. Toisaalta Taiwan ja Japani eivät ole riippuvaisia ​​Kiinan puolijohdemarkkinoista, eikä ole syytä epäröi liittyä allianssiin. Siksi Manner -Kiina painostaa vain Etelä -Koreaa.

Raportissa todettiin, että Etelä -Korean "strateginen epäselvyys" on loppumassa. Sen valmistustoiminta puolijohdeteollisuudessa ei olisi mahdollista ilman Yhdysvaltojen omaksumaa tekniikkaa. Jos Yhdysvallat päättää hallita näitä toimintoja sen patentoidulla tekniikalla, seuraukset ovat vakavat.

On totta, että Etelä -Korean on ehkä jouduttava kohtaamaan Kiinan vastatoimenpiteet Yhdysvaltojen puolella, mutta tämä vaatii perusteellisemman todellisuuden tarkistuksen. Viimeisen 10 vuoden aikana Samsung Electronicsin osuus Manner -Kiinan älypuhelinmarkkinoista on pudonnut yli 20 prosentista lähes 0 prosenttiin. Hyundai Motor Co., joka on toiminut Manner -Kiinassa 20 vuotta, oli paikallinen markkinaosuus 0,8 prosenttia tämän vuoden kesäkuussa. Lisäksi Manner -Kiinan sähköautomarkkinoita hallitsevat paikalliset yritykset, kuten CATL ja BYD, jättämättä Korean akkuvalmistajille mahdollisuutta. Seurauksena on, että sama tilanne voi esiintyä myös Manner -Kiinan puolijohdemarkkinoilla.

Raportti uskoo, että Yhdysvallat hillitsee yhä enemmän puolijohdeteollisuutta Manner -Kiinassa. Ja paine korealaisia ​​puolijohdeyrityksiä, jotka harjoittavat liiketoimintaa mantereen Kiinassa, ei ole ollenkaan hyvä asia. Ilman Yhdysvaltojen, Etelä -Korean ja Japanin muistisiruja Manner -Kiina ei voi tuottaa IT -tuotteitaan. Tätä varten Etelä-Korean on oltava hyvissä ajoin Manner-Kiinan edessä muistissa ja ei-muisti sirutekniikassa. Ja liittyminen koalitioon on tehokkain tapa saavuttaa tämä, ja Etelä -Korean hallituksen on pidettävä tämä mielessä päätöksenteossa.