Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Huahongin tuloinnovaatio vuonna 2019 on jopa 932,6 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria, ja Wuxin tehtaalla saavutetaan 7,4 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria lähetystavoitteisiin

Hua Hong Semiconductor Co., Ltd. (Hongkongin pörssi: 1347), maailman johtava ainutlaatuisen teknologian puhdas kiekkovalimo, julkisti tänään 13. helmikuuta 2020 tänään joulukuun 2019 päivästä alkaen. Kokonaisvaltainen liiketulos kolmelta kuukaudelta, joka päättyi 31. päivään.

Tärkeimmät taloudelliset indikaattorit 2019 neljännelle vuosineljännekselle (tilintarkastamaton)

Myynnin liikevaihto oli 242,8 miljoonaa dollaria, laskua edelliseen vuoteen oli 2,5% ja kuukauden kasvua 1,6%.

Bruttokateprosentti oli 27,2%, laskua edelliseen vuoteen oli 6,8 prosenttiyksikköä ja laskua edelliseen kuukauteen 3,8 prosenttiyksikköä.

Kauden voitto oli 14 miljoonaa dollaria, kun se viime vuoden vastaavana ajanjaksona oli 48,6 miljoonaa dollaria ja edellisen vuosineljänneksen 44,4 miljoonaa dollaria.

Emoyhtiön omistajille kuuluva voitto oli 26,2 miljoonaa dollaria, kun se viime vuoden vastaavana ajanjaksona oli 49 miljoonaa dollaria ja edellisen vuosineljänneksen 45,2 miljoonaa dollaria.

Laimentamaton osakekohtainen tulos oli 0,020 dollaria, kun se viime vuoden vastaavana ajanjaksona oli 0,042 dollaria ja edellisen vuosineljänneksen 0,035 dollaria.

Nettovarallisuuden tuotto (vuositasolla) 4,8%.

Tärkeimmät taloudelliset indikaattorit vuodelle 2019 (tilintarkastamaton)

Myynnin liikevaihto oli ennätyksellisen korkea ja nousi 932,6 miljoonaan Yhdysvaltain dollariin, mikä on 0,2% enemmän kuin edellisenä vuonna.

Bruttokateprosentti oli 30,3%, laskua 3,1 prosenttiyksikköä edellisvuodesta.

Vuoden voitto oli 155 miljoonaa dollaria, kun se edellisenä vuonna oli 185,6 miljoonaa dollaria.

Emoyhtiön omistajille kuuluva voitto oli 162,2 miljoonaa dollaria, kun se edellisenä vuonna oli 183,2 miljoonaa dollaria.

Osakekohtainen perustulo oli 0,126 dollaria, kun se viime vuonna oli 0,171 dollaria.

Nettovarallisuuden tuotto oli 7,4%.

Ohjeet vuoden 2020 ensimmäiselle neljännekselle

Odotamme myynnin olevan noin 200 miljoonaa dollaria.

Odotamme, että bruttokateprosentit ovat 21–23 prosenttia.

Osingonjako vuonna 2019

Yhtiö päättää osinkojen jakosuunnitelmasta tilikaudelle 2019 toukokuussa 2020 pidettävässä vuosikokouksessa.

Presidentin viesti

Yhtiön toimitusjohtaja Tang Junjun kommentoi viimeisen vuosineljänneksen tuloksia:

"Olen iloinen voidessani jakaa kanssasi yhtiön 2019. vuosineljänneksen tulokset. Kuten tiedät, yhtiön johto asetti erittäin haastavan myyntitavoitteen 242 miljoonaa dollaria neljännelle vuosineljännekselle. Tiedämme, että tämä on työläs tehtävä. Itse asiassa Yhtiön neljännen vuosineljänneksen myyntituotot olivat 242,8 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria, mikä on seurausta koko tiimimme vilpittömästä yhteistyöstä ja koordinoiduista ponnisteluista haastavassa markkinaympäristössä. Tärkeintä on uusi Wuxi 12-tuumainen tuotantolinja saavutti lähetystavoitteen US USD 7,4 miljoonaa, jolla on suuri merkitys yhtiön tulevalle kehitykselle. Neljänneksen bruttokateprosentti oli 27,2%. Bruttokateprosentin lasku johtui pääasiassa kapasiteetin käyttöasteen laskusta ja henkilöstökulujen kasvusta. Olemme erittäin ylpeitä virallisesta tuotannosta neljännellä vuosineljänneksellä. "

"Nykyisillä kasvavilla 5G-älypuhelinmarkkinoilla yritys tarjoaa tällä hetkellä 8-tuumaista alustapohjaista upotettua flash-muistia, erillisiä virtalaitteita, RF-SOI-tekniikkaa ja virranhallinnan teknistä tukea monille parhaille asiakkaille kotona ja ulkomailla. Teknologiamme tutkimus ja kehitys Tiimi lataa, kuten aina, kasvaville 5G-älypuhelinmarkkinoille ja kehittää edistyneempiä tekniikoita liittyville tuotteille, jotka otetaan käyttöön tuotannossa 12 tuuman tehtaalla Wuxissa tänä vuonna. Näimme erilaisten tuotteiden tuotannon tällä uudella tuotannolla Suuri mahdollisuus, kuten älykorttipiirit, MCU: t, teholevykkeet, CIS, logiikka ja RF-sirut. Asiakkaat ovat tästä erittäin kiinnostuneita. Yhtiön johdolle nykyinen prioriteetti on varmistaa, että 12-tuumainen tuotantolinja pystyy loppuun kiipeä sujuvasti ja nopeasti. Lisää määrää ja lisää yrityksen liikevaihtoa ja voittoa mahdollisimman pian. "

"2019 on upea vuosi Hua Hong Semiconductorille." Tang kommentoi yhtiön vuosittaista tulosta. "Puolijohdeteollisuusympäristö vuonna 2019 on täynnä haasteita, ja yritys ei ole vain rakentanut edistynyttä 12-tuumaista tuotantolinjaa, vaan myös sen yleinen toimintakyky on ollut erittäin vahva ja merkittävä. Olen tästä erittäin ylpeä. Amerikan puolijohdeteollisuusyhdistys ry: n analyysi, Maailman puolijohdemarkkinat laskivat 12% vuonna 2019, mutta yrityksemme kokonaisliikevaihto nousi 932,6 miljoonaan dollariin, kasvua 0,2% edelliseen vuoteen verrattuna. lisääntynyt kysyntä MCU: lle, superristeyksille, IGBT: lle ja yleisille MOSFET-tuotteille, erityisesti Kiinassa, muualla Aasiassa ja Euroopassa. Bruttovoittomarginaali oli 30,3%, lasku 3,1 prosenttiyksikköä edellisvuodesta johtuen lähinnä alhaisempi kapasiteetin käyttöaste, korkeammat henkilöstökulut ja korkeammat raaka-aineyksikkökustannukset, jotka osittain kompensoivat korkeammat keskimääräiset myyntihinnat. Nettovoittoprosentti on 16,6%. "

Tang totesi: "Olen erittäin kiitollinen siitä, että voin johtaa erinomaista joukkuetta. Jatkamme työtämme Wuxin kapasiteetin nostamisen pelkäämättä haasteita. Olen varma, että osakkeenomistajien ja hallituksen tuella johtajat, johtamme yrityksen saavuttamaan uuden korkeuden. "