Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Globalwafers Korean tytäryhtiön toinen tehdas valmistui, Etelä-Korean presidentti Moon Jae-in ilmestyi

Piikiekkoja sisältävän Global Wafers -yhtiön tytäryhtiö MMC Korea Company (MKC) piti toisen tehtaan valmistumisseremoniansa Tianan Cityssä, Etelä-Koreassa 22. päivänä. Puheenjohtaja Xu Xiulan kertoi, että MKC nro 2 on uusi virstanpylväs GlobalWafersin tulevaisuuteen suuntautuvan tekniikan ja toiminnan kasvulle, ja se voi tarjota vakaasti edistyneitä eritelmiä. Vohvelit auttavat yritystä toimimaan. Erityisesti Etelä-Korean presidentti Moon Jae-in esiintyi myös tapahtumapaikassa.

Xu Xiulan sanoi, että toinen tehdas voidaan valmistaa ajoissa tänä vuonna, kaikki Korean hallituksen vahvan tuen ja asiakkaiden luottamuksen siunauksen kautta. Tulevaisuudessa uusi tehdas keskittyy pitkälle automatisoituun 12-tuumaiseen kiekkojen valmistukseen, jonka kuukausikapasiteetti on noin 176 000 kiekkoa.

Moon Jae-inin lisäksi tapahtumapaikalla on valtion virkamiehiä, parlamentin jäseniä ja kauppa-, teollisuus-, energia-, tiede-, tieto- ja viestintätekniikan sekä muiden osastojen päälliköitä. Ymmärretään, että Moon Jae-in vieraili MKC-juhlissa ja piti puheen seremoniassa. Toimimalla ja vastavuoroisesti todistamalla GlobalWafers Korea MKC Second Factory -yrityksen valmistumista, Xu Xiulan erityisesti kiitti häntä ja ilmaisi kunniansa.

GlobalWafers-ryhmä on jaettu maailmanlaajuisesti. MKC on GlobalWafersin 100-prosenttisesti sijoittava tytäryhtiö ja erittäin tärkeä tutkimus-, kehitys- ja valmistuskeskus Koillis-Aasiassa. Viimeisen 30 vuoden aikana MKC on jatkanut keskittymistään korkealaatuisten 8-tuumaisten, edistyneiden 12-tuumaisten kiekkojen tuotantoon ja myyntiin, ja se on luonut pitkäaikaisia ​​vakaita suhteita suurten kansainvälisten asiakkaiden kanssa.

GlobalWafersin mukaan MKC II on edistynein älykäs tehdas, joka toimittaa asiakkaille vakaan laadun ja määrän piisiruja nykyaikaisen automatisoidun tuotannon avulla. Tehdas vastaa nykyisten strategisten kumppaneiden tarpeita samalla kun edistää edistyneen tekniikan mahdollisia tilauksia. Auttaa GlobalWafersia osallistumaan entistä merkittävämpään panokseen ja operatiiviseen kineettiseen energiaan.