Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Entinen Soul Semiconductor -työntekijä tuomittiin 8 kuukaudeksi vankeuteen LED-tekniikan salaisuuksien vuotamisesta


Korea Timesin mukaan Soul Semiconductorin entinen työntekijä tuomittiin 8 kuukaudeksi vankilaan ja hänet pidätettiin kahdeksi vuodeksi. Aikaisemmin hänet tuomittiin paljastamaan yrityksen LED-tekniikan liikesalaisuudet.

Soul Semiconductor kertoi torstaina, että työntekijä hankki liikesalaisuuksia suorittaessaan tutkimusta ja myi ne yrityksen asiakkaille rikkoen teollisuustekniikan vuotojen estämistä ja suojaamista koskevaa lakia.

"Vuodesta 2010 lähtien tämä työntekijä on ollut tutkijana prosessien ja uuden teknologian joukkueessa neljä vuotta. Poistuttuaan yrityksestä hän tarkoituksella myi teknologian yrityksen asiakkaille", sanoi Soulin Semiconductorin toimitusjohtaja. Liikesalaisuus on LED-tuotteiden värien yhteensovittamisen parantamiseen tarkoitettu tekniikka, jonka hallitus on nimennyt kansalliseksi ydinteknologiaksi. "

Soul Semiconductor sanoi, että tällä hetkellä on vaikea arvioida aiheutuneita taloudellisia menetyksiä. Vuodotetun tekniikan tutkimus ja kehitys kesti 32 kuukautta, ja siihen investoitiin 37,7 miljardia voittoa.

Seoul Semiconductor on Etelä-Korean suurin LED-valmistaja, jolla on 14 000 patenttia. Kahden viime vuoden aikana se on osallistunut 32 patenttioikeudenkäyntiin seitsemässä maassa, mukaan lukien Yhdysvallat, Kiina, Japani ja Eurooppa. Marraskuussa 2019 yritys voitti patenttioikeuden japanilaista linssivalmistajaa Enplasin LED-TV-taustavalotekniikkaa vastaan.