Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

AMD-prosessorin osuuden odotetaan nousevan yli 30% vuoden lopussa: korkein arvo kymmenessä vuodessa

AMD-prosessorit ovat jo saaneet enemmän kuin Intelin myyntiosuus useilla DIY-markkinoilla, mutta globaaleille x86-markkinoille katsottuna Intelillä on edelleen lähes 80%: n markkinaosuus.

Tilanne muuttuu kuitenkin jälleen tämän vuoden lopulla.

Analyytikkojen mukaan AMD: n osuus PCDIY-prosessorimarkkinoista saavuttaa huippunsa 10 vuodessa ja sen odotetaan ylittävän 30%.

Tällä hetkellä AMD: n 7 nm: n tuotelinja on kukoistanut täydellisesti, Ruilong 3000 -suoritin on osoittanut tietä, RadeonRX5700-näytönohjain tukikohdassa, alkuperäisen PCIe4.0 X570-emolevyn on tarkoitus tarjota entistä enemmän pelin harrastajille.

Lisäksi aiemmin kerrottiin, että AMD: llä voi olla lokakuussa kolmannen sukupolven säikeenmuutosprosessori, jossa on enintään 48 tai jopa 64 ydintä. Lisäksi CES ensi vuoden tammikuussa, 7 nm matkapuhelin CPU tai APU on myös erittäin suuri todennäköisyys virallisen debyytti.