Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Miksi Changdian Technology ostaa Singaporen testilaitoksen, jonka ADI on sulkemassa?

Suurten asiakkaiden sitominen on aina ollut puolijohdevalmistajille onnistunut toimintaperiaate. Suuri asiakas voi tuoda myyntimäärät usein kymmeniä tai jopa satoja pieniä asiakkaita. Tämä on myös innostus kotimaisille ja ulkomaisille valmistajille tulla Apple, Huawei, Samsung ja muut toimittajat. Syy ketjuun.

Sama koskee pakkaus- ja testauslaitosta. Asiakasresurssit ovat tärkeimmät pakkauksen ja testauksen valmistajien keskeiset esteet, koska pakkaus- ja testaustehtaalla on pitkä prosessi kehittää asiakkaita, mutta kun sertifikaatti on läpäissyt ja massatuotanto alkaa, asiakkaat ovat erittäin vakaita ja tarttuvia, ja pakkaus ja testaus vaihdetaan tulevaisuudessa harvoin. tehdas.

Changdian Technology ja ADI saavuttavat strategisen yhteistyön

Changdian Technology ilmoitti 24. joulukuuta, että yritys on saavuttanut strategisen yhteistyön Analog Devices Inc.:n (jäljempänä "ADI") kanssa. Changdian Technology ostaa ADI: n testitehtaan Singaporessa ja käynnistää uuden laitoksen vasta hankitulla tehtaalla. Monet ADI-testipalvelut. Edellä mainitun laitoksen lopullinen omistusoikeus siirtyy Changdian Technologylle toukokuussa 2021.

Steve Lattari, ADI: n globaalin toiminnan ja teknologian johtaja, sanoi: "Tämä pitkäaikaisen pakkaus- ja testauskumppanimme Changdian Technology -sopimuksemme kanssa antaa ADI: lle mahdollisuuden hyödyntää täysimääräisesti käyttämämme vuosien toiminta- ja testaustekniikkaa. "Lattari jatkoi." Odotamme innolla sujuvaa siirtymistä ja työskentelemme yhdessä uuden kumppanuuden perustamiseksi. "

Changdian Technologyn toimitusjohtaja Zheng Li sanoi: "ADI on aina ollut pitkäaikainen asiakas, johon Changdian Technology pitää erittäin tärkeänä. Tämä tilaisuus ei vain laajenna testisivustoamme Singaporessa, ja mikä vielä tärkeämpää, strateginen liiketoimintasopimus ADI: n kanssa luo lisää yhteistyömahdollisuuksia molemmille osapuolille. "Zheng Li jatkoi:" Investointi uusiin hankkeisiin Singaporen tehtaalla osoittaa myös, että monikansallisena sirujen valmistusyrityksenä Changdian Technology jatkaa jatkuvasti vahvistaakseen maailmanlaajuinen läsnäolo ja tarjoavat kansainvälisiä ja paikallisia kiinalaisia ​​asiakkaita tarjoavat ensiluokkaisia ​​integroitujen piirien tuotteita ja edistyneitä teknisiä palveluita. "

Osapuolten välisestä keskustelusta ilmeisesti ADI: n Singaporessa sijaitsevan testitehtaan hankinnan jälkeen Changdian Technology ottaa lisää tilauksia ADI: ltä. Tämä liiketoimintamalli on jo todistettu pakkaamisen ja testauksen alalla.

Tongfu Microelectronics sijoitti jo vuonna 2015 noin 370 miljoonaa dollaria AMD: n Suzhoun ja Malesian Penangin tehtaan hankkimiseen, mikä sitoi syvästi AMD: tä. Tällä hetkellä Tongfu Microelectronicsin ja AMD: n yhteistyöaikaa on pidennetty kolmesta edellisestä vuodesta viiteen vuoteen, ja sitä varten on valmistettu 7 nanometrin sirutuotteita. Sittemmin noin puolet Tongfu Microelectronicsin tuloista on tullut AMD: ltä, ja voitot ovat myös tulleet AMD: ltä.

Lisäksi Hi-Ti Semiconductor on puolijohdepakkaus- ja testausyritys, jonka ovat perustaneet Tai Chi Industry ja Etelä-Korean SK Hynix. Siksi Hi-Ti Semiconductor sitoutuu pääasiassa prosessin jälkeisiin palveluihin Hynix DRAM -tuotteille. Tällä hetkellä osapuolten välinen yhteistyö on ylittänyt kymmenen vuotta, ja SK Hynixin osuus oli yli 20% Taiji Industrialin liikevaihdosta.

Tällä hetkellä Changdian Technologylla on kuusi tehdasta Kiinassa, Singaporessa ja Etelä-Koreassa. Sen Singapore-tehdas perustettiin vuonna 1994, ja se on yksi varhaisimmista pakkausten ja testauksen (OSAT) valmistuspalvelun tarjoajista Singaporessa. Changdian Technologyn Singaporen tehtaan testauspalvelut sisältävät kiekkojen testauksen, pakkaustuotteiden testauksen, nauhatason testauksen, kiekkojen kuopat ja kaikki kiekkojen tason tuotteiden testaukset.

Viime vuosina tariffien välttämiseksi, teknisen vahvuuden parantamiseksi ja asiakasresurssien hankkimiseksi kotimaiset valmistajat, mukaan lukien Tongfu Microelectronics, Huatian Technology ja Changdian Technology, ovat ostaneet peräkkäin pakkaus- ja testauslaitoksia Malesiasta ja Singaporesta. ADI: n testilaitoksen hankintaa Singaporesta olisi myös harkittava tässä suhteessa.

Mikä tarkalleen ottaen on ADI: n Singaporen testitehtaan tekninen vahvuus? Mikä on lähtöarvo? Mietitään, kuinka monta tilausta tämä hankinta voi tuoda Changdian Technologylle.

ADI on jo ilmoittanut laitoksen sulkevan

Kirjailija on oppinut useista lähteistä, että Linear osti ADI: n Singaporessa sijaitsevan testitehtaan vuonna 2017 ja on sitoutunut 90%: iin Linearin testaustyöstä. Linearilla on kaksi testilaitosta Singaporessa. Yksi perustettiin vuonna 1989 ja toinen avattiin vuonna 2016.

ADI: n marraskuussa 2019 julkistetun taloudellisen raportin mukaan ADI: llä on Singaporessa yhteensä 384 000 neliöjalkaa kiekkojen testausta ja pakkaamista, varastoa ja jakelua, suunnittelu-, myynti- ja hallintokontoreita.


Huomionarvoista on, että kiinteistölle käytetyt vuokrasopimukset päättyvät vuodesta 2021 vuoteen 2022, ja mahdollisuutta jatkaa kutakin vuokrasopimusta vielä 30 vuotta.

Samaan aikaan ADI huomautti taloudellisessa raportissa, että yhtiön Singaporen koneiden ja laitteiden nettovarallisuus oli 88,385 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria (noin 618 miljoonaa yuania).


Raporttien mukaan ADI: n tilikauden 2017 liikevaihto oli 5,246 miljardia dollaria (noin 36,704 miljardia yuania), josta Linearin liikevaihto oli 913 miljoonaa dollaria (noin 6,39 miljardia yuania) eli 17% ADI: n kokonaistuloista. (Vuodesta 2018 ADI ei paljastanut Lineaarin tuloja erikseen. Voin vertailla vain molempien osapuolten tuloja vuonna 2017.)


Siksi, jos se ei ole palkkio, Changdian Technology voi käyttää 618 miljoonaa yuania laitoksen hankkimiseen, ja maan vuokraus päättyy periaatteessa, kun omistusoikeus siirretään, ja vuokrasopimusta on jatkettava itsestään. Ja jatkamme Lineaarin testaamista, vaikka se on melko hyödyllistä Changdian Technologyn liiketoiminnalle, mutta liiketoiminnan volyymi ei tule olemaan liian suuri.

Lisäksi ADI päätti sulkea Singaporen testitehtaan jo vuoden 2018 talousarviossa, ja valmistautunut siihen aloitti kanavavarastojen tarjoamisen ja kasvatti yhtiön varaston määrää.

ADI kirjoitti taloudellisessa raportissaan, että yritys päätti yhdistää osan kiekko- ja testiliiketoiminnoista FY2018 -yrityksen yrityskauppaan, ja totesi, että osana Linear-yrityskauppaa seuraavan yhden tai kolmen vuoden aikana aiomme sulkea Kalifornian sijainti. Hillview-kiekkojen valmistuslaitos Milpitasissa, osavaltio ja testilaitos Singaporessa. Aiomme siirtää Hillview-kiekkojen valmistustuotannon muihin sisäisiin tiloihimme ja ulkoisiin valimoihin. Ulkoistettujen kokoonpano- ja testauskumppaneidemme lisäksi aiomme siirtää myös Singaporen tehtaalla parhaillaan hoidettavat testaustoiminnot toimitiloihimme Penangiin, Malesiaan ja Filippiineille.

ADI totesi myös, että yritys valmisteli myös erityisen palkkion, joka sisältää erorahat ja luontoisetuudet perustuen yhtiön nykyisiin etuussuunnitelmiin tai ulkomaisiin lakisääteisiin vaatimuksiin, ja kertaluontoisen irtisanomisedun noin 1100 valmistus-, tekniikka- ja SMG & A-työntekijälle.

Siksi tämä hankinta on hyödyllinen ADI: lle. ADI aikoo alun perin sulkea Singaporen tehtaan suoraan. Maan vuokrasopimuksen voimassaolo päättyy tällä hetkellä, ja työntekijöiden irtisanomiseen on käytettävä paljon rahaa. Jos Changdian Technology ostaa sen, ADI voi vähentää kustannuksiaan ja saada hankintakustannuksia.

On syytä huomata, että ADI julkisti yllä mainitun taloudellisen raportin 26. marraskuuta laaditussa vuosikertomuksessa. Kuukausi sitten ADI suunnitteli myös siirtävänsä Singaporen tehtaan käsittelemää testausliiketoimintaa tehtaisiinsa Penangiin, Malesiaan ja Filippiineille. Changdian Technology ei kuitenkaan paljastanut strategisen yhteistyösopimuksen erityistä sisältöä. Siksi osapuolten välisen yhteistyön laajuus on epävarma siitä, ottaako Changdian Technology haltuunsa Linearin testitoiminnan vai onko vastausta kysymykseen ADI: n lisää liiketoiminnasta tuntematon.