Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Suunnittele sirukenttä ja näyttöpaneelit voimakkaasti! Samsung käytti T & K-toimintaan viime vuonna 16,5 miljardia dollaria

Korealaisen tiedotusvälineen Business Korea mukaan Samsungin eilen julkaisema vuosittainen talousraportti (26) osoittaa, että yhtiön tutkimus- ja kehitysmenot olivat vuonna 2019 20,19 triljoonaa dollaria (noin 16,5 miljardia dollaria), mikä merkitsi 20 biljoonan voiton ennätystä. ensimmäistä kertaa. Kasvua edelliseen vuoteen oli 8,3%.

Puolijohdemarkkinoiden viime vuoden hidastumisen vuoksi Samsungin myynti laski 5,5% ja liikevoitto 52,8%, mutta tutkimus- ja kehitysinvestoinnit ovat lisääntyneet. Raportoidaan, että T & K-menoja käytetään pääasiassa investointeihin järjestelmäpuolijohteisiin ja kvanttipistenäyttöihin. Viime vuoden huhtikuussa Samsung ilmoitti investoivansa 133 biljoonaa voittoa (noin 109,29 miljardia Yhdysvaltain dollaria) järjestelmäpuolijohteiden alalla vuoteen 2030 mennessä, ja siitä tulee ensisijainen ei-tallennusalalla. Lisäksi Samsung päätti viime vuoden lokakuussa investoida 13 biljoonaa voittoa (noin 10,68 miljardia dollaria) uuden kvanttipistenäytön tuotantolinjan rakentamiseen, josta 3,1 biljoonaa voittoa (noin 2,5 miljardia dollaria) käytetään kehittämiseen uudet näyttötekniikat.

Samanaikaisesti Samsung kertoi, että huonon suorituskyvyn vuoksi yhtiön veromenot olivat viime vuonna 8,6 biljoonaa voittoa (noin 7,1 miljardia dollaria), mikä on 48,3% vähemmän kuin edellisenä vuonna.