Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Markkinaosuus mantereella kasvaa, ja ESMT-muistitehtaan arvioidaan kasvavan koko vuoden trendiä vastaan.

Muistin IC-suunnittelutehtaan ESMT piti taloudellisen selvityksen 25. päivänä ja odotti markkinanäkymiä. Yhtiö uskoo, että vaikka ympäristön epävarmuus säilyy viimeisellä vuosineljänneksellä, mutta päämuistin tarjonta ja kysyntä ovat vakaat, älykkäiden kaiuttimien tilaukset kasvavat, viimeisen vuosineljänneksen liikevaihdon odotetaan olevan tasainen. Se on kolmas kausi ennätyksellisen korkealla tasolla; sen odotetaan kasvavan yli 1% vuotta aiemmasta, mikä on parempi kuin yleisen teollisuuden 30–40%: n lasku.

Puheenjohtaja Chen Xinghai kertoi, että Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasota, yrityksen dynaaminen hajasaanti (DRAM) -osa, ovat suurimpia kilpailijoita Taiwanin tehtaissa, kuten Yuchuang, Winbond jne., Yhdysvaltain kilpailijoita on vähän, joten käänny Yksi hyöty ei ole suuri. D-luokan vahvistin, tärkein vastustaja on Texas Instruments, tämä osa meistä sai siirron, yritys on myös erittäin optimistinen äänilaitteisiin liittyvien tuotteiden tulevaisuuden kasvun suhteen.

Teollisuuden sisäpiiriläiset suhtautuvat optimistisesti ESMT DRAM: iin, synkroniseen dynaamiseen hajasaantimuistiin (SDRAM) ja äänivahvistintuotteisiin, jotka ovat peräkkäin siirtyneet älykaiuttimien toimitusketjuun, kuten Baidu, Xiaomi ja Jingdong. Markkinaosuus mantereella on noin 70%, arvioitu lähetys ja markkinaosuus. Korko kasvaa edelleen kaunistamisen hyödyksi, ja tulojen odotetaan ylläpitävän korkeatasoisia standardeja.

Chen Xinghai valitti vastauksena suhteellisen korkeaan tulotallennukseen, että muistimarkkinatilanne on ollut erittäin huono yli vuoden. Nyt kaikki näkevät edelleen uusia sovelluksia ja palauttavat hieman luottamusta. Niistä ensi vuonna odotettavissa oleva 5G-matkapuhelinten DRAM-määrän kasvu voidaan luoda uudelleen. Hyvien aikojen aalto, yritys odottaa nyt konservatiivisesti, että 5G-matkapuhelimet tulevat suosittuiksi ensi vuonna.

Chen Xinghai lisäsi, että NOR on myös yksi nopeimmista kasvualueista, joita aitojen langattomien Bluetooth-kuulokemikrofonien (TWS) ohjaa. Hän painotti, että tosiasiassa ESMT-tuotteet ovat laajalti jaettuja, kunhan asiakkailla on kysyntä tarjota vastaavia tuotteita, "olemme valmiita".

Auton osa, ESMT: n päävideo- ja äänilaitteisiin liittyvät sovellukset, toimitusjohtaja Zhang Mingjian kertoi, että yritys on pääosin japanilainen, lankapuhelinasiakas, josta japanilaiset asiakkaat ovat tiukempia eritelmiä, maajärjestelmä on suhteellisen epätasainen, mikä vaikuttaa myös voittoihin, joten yritys on optimistinen. Pääsyy tuloksen kasvuun on se, että odotettavissa olevat kustannukset ovat alhaisemmat kuin hinnankorotus. Hän myöntää, että "nämä markkinat ovat todella vaikeat".

ESMT sai tilauksia kolmannella vuosineljänneksellä, liikevaihto nousi noin 3 245 miljardiin Taiwanin dollariin (sama yksikkö). Kasvu neljännesvuosittain oli 6,85%, vuotuinen kasvu 3,13%, ennätyksellisen korkea; bruttokateprosentti 12,86%, vuosineljänneksen lasku 0,14 prosenttiyksikköä, vuotuinen alennus 5,57 prosenttiyksikköä, emoyhtiön omistajille kuuluva nettotulos oli 83,329 miljoonaa yuania, lasku 22,9% vuosineljänneksellä, vuosittainen lasku 60,42 %, ja ylijäämä 0,3 yuania osakkeelta.

Tulojen suhteessa DRAM: n osuus oli 55%, NOR: n osuus 10%, NAND: n osuus 12%, MCP: n 13% ja äänen liittyvän 10%. Sovellusten osalta Netcomin osuus on 30%, kulutuksen osuus 17%, näyttöjen ja matkapuhelimien osuus 14%, ajoneuvojen 10%, digisovittimien 7% ja solid-state-asemat 5%.