Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Uusin Qualcomm Snapdragon 888 5G -lippulaiva-mobiilialusta tukee uutta Samsung Galaxy S21 -sarjaa

14. tammikuuta 2021 Qualcomm Technologies ilmoitti, että uusin Qualcomm Snapdragon ™ 888 5G -lippulaiva-mobiilialusta tukee Samsungin edistyneintä uutta älypuhelinta Samsung Galaxy S21 -sarjaa, mukaan lukien joitain alueellisia versioita S21, S21 + ja S21 Ultra. Snapdragon 888 integroi alan johtavia mobiiliteknologian innovaatioita, kuten 5G, tekoäly, pelit ja kuvankäsittely, ja sen tavoitteena on rakentaa lippulaiva-mobiilipäätteet ammattikameroihin, älykkäisiin henkilökohtaisiin avustajiin ja huippupelipäätteisiin.

Qualcomm Technologiesin matkapuhelin-, tietotekniikka- ja infrastruktuuriliiketoiminnan johtaja Alex Katouzian sanoi: "Olemme erittäin iloisia voidessamme jatkaa pitkäaikaista strategista yhteistyötämme Samsung Electronicsin kanssa tuodaksemme sarjan uusimpia läpimurtoja matkapuhelimiin. kuluttajille. Jotkin uuden Samsung Galaxy S21 -sarjan alueelliset versiot, joita tukee Snapdragon 888: n lippulaiva-mobiilialusta, lisäävät mobiilikokemuksen rajattomia mahdollisuuksia. "

KJ Kim, Samsung Electronicsin matkapuhelinosaston matkapuhelinten tutkimus- ja kehitysosaston johtaja, sanoi: "Samsung on sitoutunut tuomaan kuluttajille innovatiivisimman mobiilikokemuksen. Uusi Galaxy S21 on varustettu Snapdragon 888 5G: n mobiilialustalla. Jotkin alueelliset versiot jatkavat tämän vision toteuttamista. Uusi Samsung Galaxy S21 -sarja tukee edistyksellistä 5G-yhteyttä, päätelaitteen tekoälyä ja huippuluokan kuvankäsittelyominaisuuksia. "

Samsung Galaxy S21 -sarja hyödyntää täysin Snapdragon 888: n tärkeimpiä arkkitehtonisia parannuksia. Snapdragon 888 käyttää uusinta 5 nm: n prosessitekniikkaa ja integroi Arm Cortex-X1: een perustuvan Qualcomm Kryo ™ 680 -prosessorin. Suorittimen kokonaisteho kasvaa jopa 25% edellisen sukupolven alustaan ​​verrattuna, ja se tukee jopa 2,84 GHz: n taajuutta. Qualcomm Adreno ™ 660 GPU on tähän mennessä saavuttanut merkittävimmän suorituskyvyn parannuksen, ja grafiikan renderöintinopeus on jopa 35% suurempi kuin edellisen sukupolven alustalla. Äskettäin suunniteltu kuudennen sukupolven Qualcomm AI -moottori sisältää uuden Qualcomm Hexagon ™ 780 -prosessorin, joka yhdistää tekoälyn ammattimaiseen kuvantamiseen, huipputason peleihin, erittäin nopeisiin yhteyksiin ja muihin toimintoihin, jotka mahdollistavat huipputason mobiilikokemuksen. Snapdragon 888 pystyy tarjoamaan alan johtavan tekoälyn, suorituskyky wattia kohti on 3 kertaa korkeampi kuin edellisen sukupolven alustalla, ja se tukee 26 biljoonaa operaatiota sekunnissa (26 TOPS) tehokasta laskentatehoa.

Snapdragon 888: n integroima Snapdragon X60 5G -modeemi ja radiotaajuusjärjestelmä on Qualcommin kolmannen sukupolven modeemi-antenni-ratkaisu. Se tukee alle 6 GHz: n kantoaallon yhdistämistä ja millimetrin aaltoja ja voi tarjota maailman nopeimman kaupallisen 5G-verkon nopeuden jopa 7,5 Gbps. Tukemalla melkein kaikkia maailman suurimpia verkkoja, Snapdragon X60 5G -modeemi- ja radiotaajuusjärjestelmä tukee myös erinomaista verkon kattavuutta, mukaan lukien dynaamisen taajuuksien jakamistekniikan (DSS) käyttö valtakunnallisen 5G-verkon kattavuuden saavuttamiseksi.

Samsung Galaxy S21 -sarjassa hyödynnetään Snapdragon 888: n upouutta Qualcomm Spectra ™ 580 -tekniikkaa. Sen tukemat kolme Internet-palveluntarjoajaa pystyvät käsittelemään 2,7 miljardia pikseliä sekunnissa ja saavuttamaan samanaikaisen kuvauksen kolmella kameralla. Snapdragon 888 tukee myös korkean resoluution kuvien sieppaamista erittäin nopealla liikkeellä 120 kuvaa sekunnissa, 4K HDR -videokuvaa ja HEIF-muotoista valokuvaa.

Samsung Galaxy S21 -sarjassa käytetään myös toisen sukupolven Qualcomm 3D Sonic -sensoria, näytön alla olevaa sormenjälkitunnistinta, jolla on suurin tunnistusalue nykyisessä älypuhelimessa.Anturin koko on 8x8 mm, joka on suunniteltu tukemaan päätelaitetta keräämään sormenjälkikuvia suuremmalla alueella kuin edellisen sukupolven ratkaisu, mikä parantaa siten käyttökokemusta.Edelliseen sukupolveen verrattuna Samsung Galaxy S21 -sarjan ultraäänianturin nopeus kasvaa 30%, ja tunnistusalue on 1,7 kertaa edellisen sukupolven.Qualcommin 3D Sonic -sensori poikkeaa muista tunnistetietoratkaisuista akustisella tekniikalla kunkin käyttäjän ainutlaatuisten sormenjälkiominaisuuksien saamiseksi.