Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

TDDI-lähetysten lämpötila nousi edelleen, ja yhtiön kolmannen vuosineljänneksen suoritus oli sama kuin uusi korkein.

Kuljettajan IC-asettelun onnistumisen ansiosta yhtiön ja yhtiön kolmannen vuosineljänneksen suorituskyky saavutti ennätyksellisen korkean tason, ja molemmat yritykset ovat optimistisia siitä, että kosketus- ja kuljettaja-IC (TDDI) -lähetysten integraatio kasvaa edelleen.

Paneeliohjainten IC-laitteiden kysyntä oli vahvaa, ja syyskuun yhteenlaskettu liikevaihto oli 5 614 miljardia dollaria (sama yksikkö), kirjoittaen toukokuussa uuden ennätyksen - 5,59 miljardia juania. Kolmannen vuosineljänneksen kertynyt liikevaihto oli 16 594 miljardia yuania, mikä vastaa yhtiön korkeata tasoa (1,61-16,7 miljardia yuania) ja ennätyksellisen korkeaa. Tammi-syyskuun kumulatiiviset tulot olivat 47,846 miljardia yuania, mikä on ennätyksellinen määrä edellisen vuoden vastaavana ajanjaksona.

Yrityksen pääjohtaja Wang Shouren huomautti, että vaikka suurten TDDI-tuotteiden myynti on heikkoa, pienten TDDI-tuotteiden lähetys on hyvä. Kumulatiiviset lähetykset ensimmäisen vuosipuoliskon aikana ylittivät 100 miljoonaa. Kolmannen vuosineljänneksen arvioidaan nousevan edellisen vuosineljänneksen 60 miljoonasta. . Ja optimistisesti HDD- ja FHD-eritelmien käyttöönoton suhteen TDDI: lle markkinoiden odotetaan kasvavan yli 30%.

Lisäksi Wang Shouren odottaa AMOLED-ohjaimen IC-osan osalta, että viimeistä vuosineljännestä stimuloi 5G-matkapuhelinten ja mantereiden paneelien tuotantokapasiteetti, etenkin FHD: n ja sitä uudemman kysynnän odotetaan lisäävän AMOLED-ohjaimen IC-lähetysten määrää ja edistävän kasvun paluu.

Nopea rajapinnan siirto IC-spektri Rui syyskuun liikevaihto 1,083 miljardia yuania, laskua kuukausittain 0,44%, vuotuinen kasvu 4,15%; kolmannen vuosineljänneksen liikevaihto 3,165 miljardia yuania, kasvua neljänneksellä 12,23%, vuotuinen kasvu 20,8%, myös yhden kauden uusi korkea, ylös Yhtiön taloudellinen testi on korkea. Tammi-syyskuussa kertynyt 8 878 miljardia juania, kasvua 22,54%, mikä on uusi korkein arvo samalla ajanjaksolla.

Hallituksen puheenjohtaja Zhao Jie kertoi, että markkinat ovat lisänneet nopeiden siirtotuotteiden käyttöönottoa. Spectrum on kirjoittanut asiakkaalle strategian, jolla sitova ajoitusohjain (TCON) ja lähdeohjain IC (Source Driver IC) edistetään TDDI-lähetyksiä. Varsin optimistinen, että vuoden toinen puolisko on kasvussa.

Apple TCONin päätoimittajana Spectrumia käytetään 7-17-tuumaisissa näytöissä, jotka kattavat iPadin ja MacBookin. Markkinat ilmoittivat äskettäin, että Apple julkaisee lokakuussa uuden MacBook Pron ja iPad Pron, jotka auttavat markkinoita. Esitys.