Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Etelä -Korea toteuttaa "kansallisen edistyneen strategisen teollisuuden lain" puolijohdeteollisuuden kehityksen edistämiseksi

Korean kansainvälinen radio kertoi 4. elokuuta, että Etelä -Korean "Kansallinen edistynyt strateginen teollisuuslaki" täytettiin virallisesti 4. päivänä. Laki nimeää teollisuusteknologiat, kuten puolijohteet kansallisiksi huippuluokan strategisiksi tekniikoiksi ja vahvistaa tukea.

On selvää, että "erityistoimenpiteiden laki kansallisten edistyneiden strategisten teollisuudenalojen kilpailukyvyn vahvistamisesta ja suojelemisesta" ("Kansallinen Advanced Strategic Industries Law"), joka tunnetaan nimellä "Semiconductor Special Act", toteutettiin virallisesti 4. elokuuta. Vahvistaa merkittävästi strategisten teollisuudenalojen, kuten puolijohteiden, yritysten tukia nimeämällä ominaisia ​​puistoja, tukemaan infrastruktuuria ja rentouttavia ydinasetuksia.

Sen jälkeen kun se on nimetty ominaispuistoksi, hyväksyntäasioita käsitellään 45–90 päivän kuluessa, ja infrastruktuurikustannukset, kuten tiet, kaasu, vesi, sähkö, kollektiiviset energialaitteet, jätteet ja jätevedenkäsittelylaitokset, tuetaan myös. Lisäksi, jos kansallisiin edistyneisiin strategisiin toimialoihin kuuluvat yritykset hakevat asetusten parantamista, asiaankuuluvien osastojen on käytävä keskusteluja 15 päivän kuluessa ja tiedotettava tuloksista.

Ammatillisten kykyjen viljelyn tukemiseksi hallitus nimeää ominaisia ​​yliopistoja ja tutkijakouluja, avoimen koulutusohjelman strategisille teollisuudenaloille ja harkitsee liittyvien suurten yhtiöiden ilmoittautumisasteikon laajentamista. Hallitus on myös osa yritysten jakamismaksuja ja opiskelijoiden lukukausimaksuja teollisuus-akateemiahankkeista. Kansallisten tutkimus- ja kehityshankkeiden edistämisprosessissa etusija olisi annettava kansallisiin huipputeknisiin strategisiin teollisuudenaloihin liittyville teknologiatutkimus- ja kehityshankkeille. Lisäksi hallitus perustaa pääministerin johtaman kansallisen huippuluokan strategisen teollisuuskomitean korkeimman päätöksentekopolitiikan strategisen teollisuuspolitiikan.

Tietoteollisuuden ytimenä puolijohdeteollisuus tunnetaan avainvoimana, joka johtaa uutta teknologisen vallankumouksen ja teollisuusmuutoksen kierrosta. Lisäksi uuden kruunun keuhkokuumeen epidemian puhkeamisen jälkeen globaali rajat ylittävä toimitusketju on estänyt vakavasti, ja eri maat ovat paljastaneet integroitujen piirituotteiden puutteen vaihteleviin asteisiin. Teollisuusketjun ja toimitusketjun turvallisuuden ja hallittavuuden ylläpitämisestä on tullut tärkeä logiikka eri maiden teollisuuspolitiikassa. Vuonna 2021 maailma käsittelee "ytimien puutteen" ongelmaa, ja kaikki maat ymmärtävät, että jos he eivät kiinnitä enemmän huomiota integroituun piiriteollisuuteen, se voi vaikuttaa ihmisten toimeentulotalouden kaikkiin näkökohtiin.

Pitkäaikaisesta näkökulmasta, vaikka eri maiden tukipolitiikat eivät voi helposti ratkaista teollisuusketjun ja toimitusketjun nykyisiä ongelmia, tällaisen intensiivisen politiikan esiintymistiheydellä on väistämättä tärkeä vaikutus globaaliin puolijohdeteollisuuden ekologiaan.