Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Puolijohdeteollisuuden liikevaihdon odotetaan vähenevän lähes 13% vuodessa, 5G: n odotetaan kääntävän tilanteen

Markkinatutkimusyrityksen IHS Markitin uusimpien tietojen mukaan puolijohdeteollisuuden myynti vuonna 2019 tulee olemaan lähes 13% alhaisempi kuin viime vuonna, mutta analyytikot uskovat myös, että 5G: n odotetaan kääntävän tämän.



IHS Markit | Puolijohdeteollisuuden vanhempi johtaja Len Jelinek totesi raportissa, että puolijohdeteollisuuden historiaa tarkasteltaessa jokaiseen markkinoiden laskuun liittyy teknisen innovoinnin tulo, joka voi aina edistää markkinoiden kysynnän huomattavaa kasvua.

Hän lisäsi, että aikaisemmin oli syntynyt Internet, iPhone ja muut markkinoille, ja seuraava 5G ottaa paikan näissä innovaatioissa, ja 5G: n vaikutus ylittää huomattavasti tekniikan laajuuden. teollisuus, ja se vaikuttaa kaikkiin ihmisyhteiskunnan näkökohtiin. vaikutteita. 5G edistää myös uutta taloudellista toimintaa, joka vauhdittaa puolijohde sirujen kysynnän kasvua.

IHS Markit odottaa lisäksi, että puolijohdemarkkinoiden maailmanlaajuiset tuotot elpyvät vuonna 2020: 422,8 miljardista dollarista vuonna 2019 448 miljardiin dollariin, kasvun odotetaan nousevan 5,9%: iin.

IHS Markit uskoo globaalin puolijohdeteollisuuden viimeaikaisen laskun vuoksi DRAM- ja NAND-muistien hintojen laskua lähinnä puolijohdekomponenttien maailmanlaajuisen tarjonnan vuoksi.

Mutta samaan aikaan joukko ennusteita huomautti myös, että kenttä poistuu vähitellen vuonna 2019 ja puolijohdetuotteiden myynti elpyy vuonna 2020.

IHS Markit kertoi, että odotettu parannus johtuu suoraan 5G-älypuhelimesta. Älypuhelimet ovat puolijohdeteollisuuden suurimpia kuluttajia, ja maailmanlaajuisten tulojen odotetaan nousevan 87,7 miljardiin dollariin tänä vuonna.

IHS Markitin mielestä 5G tuo entistä selvemmän kasvun seuraavien vuosien aikana, koska tämä tekniikka edistää uusien liiketoimintamallien kehittämistä ja johtaa globaalin teollisuuden ja talouden muutoksiin, mikä tuo enemmän puolijohdeteollisuuteen . Lisää mahdollisuuksia.

IHS Markit ennusti raportissa myös, että vuoteen 2035 mennessä vain 5G tuottaa 1,3–1,9 biljoonaa dollaria taloudellista tuotantoa - mikä on melkein yhtä suuri kuin Yhdysvaltojen autojen kulutukset vuonna 2016.