Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Hyödyntäkää etu, japanilaiset puolijohdeyritykset vaativat taistelua voimapuolijohteiden alalla

Impress Watch -sivuston mukaan Japanin puolijohdeteollisuuden laskusuuntauksen mukaisesti jotkut japanilaiset yritykset kamppailevat edelleen tehopuolijohteiden alalla. Japanilaisilla voimapuolijohdeyrityksillä on edelleen etu etusijalla erikoistuotteissa, joilla on korkea hajousjännite ja suuri kapasiteetti.

Suurimmat toimijat tehopuolijohdemarkkinoilla ovat Mitsubishi Electric, Fuji Electric, Hitachi Power Semiconductor ja Toshiba Semiconductor & Storage. Keskisuurista yrityksistä romanit, Sancha Electric ja Xindianyuan ovat menestyneet hyvin.

Kuluneen vuoden aikana GaN: n ja SiC: n korvaaminen uuden sukupolven tehoisella puolijohdemateriaalilla Ga2O3 on saanut nopeasti huomiota. Japani on maailman johtava tehopuolijohteiden alalla Ga2O3: n perusteella.

Raportoidaan, että se ei ole suuri yritys, kuten Mitsubishi Electric, vaan hallituksen tutkimuslaitos, yliopistojen tutkimuslaitos ja sijoituslaitos.