Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung Onyx LED -elokuvien debyytit Australiassa

Äskettäin Samsung Electronics asensi Onyx-näytön HOYTS EntertainmentQuarteriin Moore Parkissa, Sydneyssä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun OnyxLED-elokuvanäyttö on laskeutunut Australiaan. Uusi tuote käyttää Samsungin uusinta 14 metrin OnyxCinema LED-näyttöä. Tämän vuoden maaliskuuhun mennessä Samsung Electronics asentaa myös uuden 10 metrin pituisen Onyx-näytön HOYTSHighpointiin Melbournessa, Australiassa.

Samsung Electronicsin visuaalisen näytön johtaja HyeseungHa sanoi: "Kun elokuvien maailmanmarkkinat kehittyvät edelleen, teatterit etsivät uusia tapoja parantaa elokuvien katselukokemusta." Sen asiakkaat tarjoavat erottuvan visuaalisen kokemuksen. Olemme innostuneita yhteistyöstä HOYTS: n kanssa auttaaksemme esittämään tuotteitamme, joita voimme tarjota teatterikuvanlaadussa ja tarjotaksemme hyvän kokemuksen yleisöllemme tuomalla ne takaisin elokuviin uudestaan ​​ja uudestaan.

Raportoidaan, että HOYTS on viihdeteollisuuden johtava yritys, jolla on yli 50 elokuvateatteria Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Äskettäin uusittu HOYTS EntertainmentQuarter, joka sijaitsee Moore Parkissa, Sydneyssä, toimii HOYTSin lippulaiva-elokuvana ja isännöi australialaisia ​​blockbuster-ensi-iltoja ja punaisten mattojen tapahtumia.

"Etsimme jatkuvasti uusia tapoja pysyä eteenpäin ja tarjota vieraillemme odottamattomia asioita", kertoi HOYTS-ryhmän toimitusjohtaja Damian Keogh. "Siksi johdamme ja integroimme ensimmäisen OnyxCinemaLED-näytön meihin. Elokuvan syy. Nämä näytöt muuttavat täysin pelisäännöt ja tarjoavat vieraille ennennäkemättömän elokuva- ja viihdekokemuksen."

HOYTSin tällä kertaa asentamassa näytössä yhdistyvät 4K: n resoluutio, HDR-kuvanlaatu ja huippukirkkaus 146fL, mikä on melkein kymmenen kertaa normaalin projektoritekniikan oma.

Yhteistyössä Los Angelesin Tyynenmeren teatterin, Pekingissä sijaitsevan Capital Cinema -elokuvateatterin ja Sveitsin Zürichissä sijaitsevan ArenaCinemas-teatterin Sihlcity-teatterin kanssa Samsungin Onyx-LED-näytöt on asennettu suurimpiin kaupunkeihin ympäri maailmaa.