Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Reuters: Kiinan hallitus suostuu jatkamaan työtään Hon Hai Zhengzhoun tehtaalla

Nikkei Asian Review raportoi 8. päivänä, että Kiinan mantereen hallitus keskeytti uuden kruunuvirusiepidemian leviämisen vuoksi Hon Hai -konsernin Shenzhenin ja Zhengzhoun tehtaiden 10 päivän jatkamissuunnitelman. Lähteet paljastivat kuitenkin hiljattain, että Hon Hai on saanut mantereen hallitukselta hyväksynnän, ja Zhengzhoun tehdas jatkaa työtään aikataulun mukaisesti.

Reuters mainitsi tänään nimettömän lähteen sanoneen, että Hon Hai oli saanut mantereen hallitukselta hyväksynnän jatkaakseen työtään Zhengzhou-tehtaallaan. Samaan aikaan lähde paljasti, että Hon Hai taistelee edelleen mantereen viranomaisten kanssa Shenzhenin tehtaan uudelleen käynnistämisestä.

Hon Hai -konsernin Zhengzhou -tehdas on yhtiön tärkein iPhone-tuotantotukikohta, joka vastaa pääasiassa iPhone 11 -sarjasta, iPhone SE2: sta ja niin edelleen. Tianfeng International -analyytikon Guo Mingxuanin viimeisimmässä raportissa todettiin, että tehtaan alun perin suunniteltu jatkavan työtään 10. helmikuuta, ja nyt se on lykännyt ainakin noin viikkoa, odotettu tuottoprosentti on noin 40–60%.

Hon Hai ei ole vastannut asiaan.