Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Tutkimuksen viritys: Q1: n globaalin kiekkovalimoiden tuotannon arvon odotetaan nousevan lähes 30% vuodessa, epidemian tilanne heijastuu toiseen vuosineljännekseen

Tutkimus- ja kehitysyhteistyötoimiston TrendForcen Topologisen teollisuuden tutkimuslaitoksen analyysin mukaan kiekkovalimoteollisuus jatkoi ensimmäisellä vuosineljänneksellä viimeisen vuosineljänneksen tilauksen lisäämistä ja varaston täydentämistä, ja kokonaistuotannon arvon arvioitiin laskevan 2% edelliseen verrattuna. neljännes. Koko vuoden kannalta odotetaan kuitenkin nousevan lähes 30 prosenttia vuodessa, kun se hyötyy alhaisemmasta vertailujaksosta viime vuonna samalla ajanjaksolla. Uusi kruunu-keuhkokuume on kuitenkin osunut maailmanmarkkinoihin, talouskasvun hidastuminen on hidastunut, ja kysynnässä on muuttujia, jotka voivat heikentää tulevaa kasvuvoimaa.

Lisäksi Q1: n globaalien kiekkovalimoiden myydyimmät tuottajat ovat edelleen TSMC, Samsung ja GF, mikä on yhdenmukainen viime vuoden Q4-listan kanssa.


Raportissa huomautettiin, että vaikka Q1 2020 on perinteinen sesongin ulkopuolella, useimpien kiekkovalimoiden tuloarviot ovat kasvaneet, mikä heijastaa vuoden 2020 puolijohdeteollisuuden elpymisen odotuksia, avaintoimintojen lisääntynyttä kysyntää ja asiakasvarastojen täydentämistä. Uuden kruunu-keuhkokuumeen vaikutuksen vuoksi toimitusketjun valmistajien vakiintuneen tuotantoaikataulun rikkominen, mikä vaikuttaa tuotantoketjun loppupään puolijohdeteollisuuteen. Tällä hetkellä suurin osa kiekkovalimoiden tilauksista vuonna 2020 on normaalia, eivätkä ne vaikuta vuoden 2020 ensimmäiseen vuosineljänneksen toimintaan. Hidastumisaika on epävarma, ja epidemian vaikutuksista aiheutuvat kielteiset vaikutukset heijastavat todennäköisesti vuoden 2020 toisen neljänneksen tuloja.