Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Qualcomm: Se tekee kolmannen sukupolven 5G-sirutuotteita, jotka perustuvat Qualcommin 5G-päätelaitteeseen, joka on ylittänyt 230 mallia

Kiinan taloudellisen tietoverkon (China Financial Information Network) mukaan Qualcomm kertoi 10. marraskuuta pidetyssä toisessa Kiinan kansainvälisessä tuonnin näyttelyssä tekevänsä kolme sukupolvea 5G-sirutuotteita samanaikaisesti. Yli 230 5G-päätelaitetta suunnitellaan ja kehitetään Qualcommin pohjalta.

Samanaikaisesti Qualcomm esitti koppissa useita 5G-älykkäitä päätelaitteita ja 5G-huipputeknologiaa. Qualcomm kertoi nopeuttavansa aktiivisesti 5G-kaupallistamista, ja tällä hetkellä suunnitellaan ja kehitetään yli 230 5G-päätelaitetta, jotka käyttävät Qualcomm 5G -ratkaisuja.

On todettu, että Qualcomm kertoi esittelevänsä 5G-kaupallisia älypuhelimia, mukaan lukien Lenovo, Nubian, OnePlus, OPPO, vivo ja China Mobile. Qualcomm kertoi, että voidakseen paremmin tukea 5G-kehitysprosessia, Qualcomm ilmoitti syyskuussa nopeuttavansa 5G-kaupallista prosessia laajassa mittakaavassa Inter-Baolong 8 -sarjan, 7-sarjan ja 6-sarjan 5G-mobiiliympäristön tuotevalikoiman kautta.

Näyttelyssä Qualcomm näytti myös yli 10 5G-moduulia, jotka ovat kehittäneet Qualcomm ja kiinalaiset yhteistyökumppanit. Kiinan alueen puheenjohtaja Meng Pu kertoi myös: "Expon kuuden päivän näyttely osoittaa täysin 5G: n nopean kehityksen vauhdin ja suuntauksen Kiinassa. Expon avoimen yhteistyöalustan kautta yhteistyössä teollisuuden kanssa Syvällinen viestintä auttaa meitä selventämään jatkotuotestrategiaa ja suunnittelua, mikä auttaa meitä nopeuttamaan 5G: n kehitystä ja käyttöönottoa Kiinassa ja muualla maailmassa yhdessä ekologisten kumppaneidemme kanssa. "