Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

QLED-kaupallistamismahdollisuus? Luonto antaa Samsungin läpimurtotuloksen

Korean Central Daily News -lehden mukaan brittiläinen "Nature" -lehti julkaisi Samsung Electronicsin kattavan teknologiainstituutin tohtorien Eunjoo Jangin ja tohtori Yu-Ho Wonin läpimurtotutkimustulokset. Samsung väittää todenneensa itsevalaisevan QLED: n kaupallistamisen mahdollisuuden.

QLED (kvanttipistevaloa emittoiva diodi) on tekniikka, joka käyttää 2-10 nanometrin kvanttipisteitä itsensä lähettävissä laitteissa. Toisin kuin orgaanisia materiaaleja käyttävissä OLED-laitteissa, QLED-laitteilla ei ole näytön polttamiselle ominaisia ​​vikoja, joten jotkut ihmiset ajattelevat korvaavansa tulevaisuudessa kokonaan OLED: t.

Tämä Samsung Electronicsin tutkimus on parantanut valotehokkuutta 21,4%: iin, ja diodin käyttöikä on noussut miljoonaan tuntiin, mikä on korkein taso maailmassa.

Tällä hetkellä Samsungin tuottama QLED-televisio on nestekidenäyttöinen televisio, jossa on QD-taustavalokalvo. QLED-näytön massatuotantoa varten on tarpeen edelleen parantaa kvanttipisteen valaistustehokkuutta ja käyttöikää.