Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Mini-LED-massatuotanto välitön, Everlight-tulojen odotetaan kasvavan vuonna 2020

MoneyDJ-raportin mukaan Evergrande, merkittävä LED-pakkausyritys, on kärsinyt punaisesta toimitusketjujen kilpailusta ja LED-hintojen lasku vuodesta 2019, ja sen liikevaihto on jatkanut laskuaan. Vuotuisen liikevaihdon arvioidaan laskevan 15-20% kolmatta peräkkäistä vuotta.

Everlightin marraskuussa järjestetyssä yritysilmoituksessa Everlight totesi kuitenkin, että sen odotetaan laajentavan tuotantoaan 180KK vuonna 2020, lähinnä näkymättömien Mini LED -valojen ja autojen sovelluksiin. On optimistista, että ensi vuoden kokonaistuotanto kasvaa kaksinumeroisin prosenttimäärällä ja myös bruttovoittomarginaali kasvaa. parantaa.

Ymmärretään, että Everlightin tämän vuoden kolmannen vuosineljänneksen liikevaihto oli 5,173 miljardia yuania (NT $, sama alla), laskua edelliseen vuoteen oli 17,7%; bruttovoittomarginaali 25,9%, vuotuinen kasvu 2,1 prosenttiyksikköä johtuen pääasiassa valaistustuotteiden osuuden laskusta; liikevoittomarginaali 5,38%, vuotuinen lasku 0,02 prosenttiyksikköä; nettotulos verojen jälkeen oli 292 miljoonaa yuania, laskua vuodessa 4,3%.

Tulevaisuudessa, kun uusien tuotteiden, kuten näkymättömän valon, autojen ja erilaisten niche-valaistussovellusten, kasvu jatkuu, ja Mini LED on vähitellen siirtynyt massatuotannon vaiheeseen ainakin yhden vuoden kehitystyön jälkeen, Everlight odottaa, että liikevaihto vuonna 2020 saattaa vakiintua. Tai kasvaa hieman.

Everlight-johtaja Liu Bangyan kertoi myös tiedotustilaisuudessa, että ensi vuoden kasvuvauhti tulee kahdelta suurelta alueelta, ensinnäkin uudet tuotteet, kuten UVA- ja UVC-lamput, kasvivalaisimet ja kaupalliset valaisimet; toiseksi, taustavalotuotteet, mukaan lukien Mini LED, näytöt, sähkö Sekä kilpailulla että TV-sovelluksilla on mahdollisuus kasvaa. On optimistista, että ensi vuonna kokonaissuorituskyky kasvaa kaksinumeroisin prosentein (yli 10%).

Everlight Electronics on Taiwanissa toimiva optoelektroniikkayritys, joka valmistaa LED-valoja. Taipeissa vuonna 1983 perustettu yritys oli maailman seitsemäs suurin LED-yritys vuonna 2009, ja siitä tehtiin maailman viidenneksi suurin valmistaja vuoteen 2016 mennessä. Everlight Electronicsilla on 30 vuoden kokemus LED-komponenttien tutkimuksesta ja kehityksestä, ja hän pelaa avainrooli globaalissa LED-teollisuudessa.