Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Melexis valitsee PDF-pilven puolijohteiden valmistusanalyysiä varten

PDF Solutions on johtava erilaistettujen tietojen ja analyysiratkaisujen toimittaja maailmanlaajuisille puolijohde- ja elektroniikkateollisuudelle. Se ilmoitti 6. tammikuuta 2021, että innovatiivisten mikroelektronisten ratkaisujen globaali toimittaja Melexis on perustanut viisi tuotantopohjaa ja Exensio®Analytics -alusta on otettu käyttöön PDF-pilvipalvelussa yli 1000 testauslaitteella tukemaan yli 500 käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Viimeisen viiden vuoden aikana Melexis on saavuttanut huomattavaa liikevaihtoa ja tuotekasvua päämarkkina-alueilla (mukaan lukien autoteollisuuden, teollisuuden, lääketieteen ja älykkäät sovellukset). Tuotteiden määrän ja kokonaismäärän kasvaessa myös tuotetietojen koko on kasvanut merkittävästi. Tuotteiden tuotannon ja laadun jatkuva parantaminen voi tapahtua vain parantamalla monimutkaisten analyysien kykyä.

Melexis päätti siirtää olemassa olevat analytiikkatuotteensa Exensio® Fabless Manufacturing Analytics -sovellukseen PDF-pilvipalvelussa. Tämä tarjoaa insinööreille ympäristön, joka voidaan helposti laajentaa heidän tarpeisiinsa ja korkeampaan suorituskykyyn. Lisäksi Melexis-tuotesuunnittelutiimillä on myös erityisiä analyyttisiä vaatimuksia, jotka on otettava huomioon pilvipalveluun siirryttäessä. PDF Cloud -ympäristön tarjoama joustavuus ja nopea mukauttaminen ovat keskeisiä tekijöitä, joiden avulla PDF-ratkaisut voivat täyttää kaikki Melexiksen suunnittelutarpeet.

Melexis-tuotteiden laadunparannustuotepäällikkö Gino Nys sanoi: "Exensio® Fabless -alusta, erityisesti Manufacturing Analytics -moduuli, auttoi todella poistamaan Melexiksen tietorajoitukset." PDF-ratkaisut voivat tarjota tarvitsemamme erityisvaatimukset räätälöityjen mallien avulla Exensio®-ympäristössä. Analyysi. Sen avulla voimme löytää tehokkaammin mahdollisuuksia vähentää tuottokustannuksia ja testikustannuksia. "

Melexiksen vanhempi IT-analyytikko Marc Collignon sanoi: "PDF Cloud on yksi ensimmäisistä suurimmista analyysialustoista, jotka muutimme Melexiksen sisällä." "Pystyimme integroimaan PDF Cloudin tietolähteihimme ja omaan alustallemme. Tiedonhallinnan näkökulmasta PDF Cloud -infrastruktuuri vähentää huomattavasti IT-kuormitusta."

"Melexis on yksi Exensio® Fabless Manufacturing Analyticsin pitkäaikaisista asiakkaista. Olemme erittäin tyytyväisiä hänen menestykseensä PDF Cloudin kanssa", sanoi Said Akar, PDF Solutions Exensio® Analytics -konsernin johtaja ja toimitusjohtaja. "Melexiksen pilvipalveluun siirtämisen edut ovat erittäin houkuttelevia kaikille puolijohde- ja elektroniikkatuoteasiakkaillemme. PDF Cloud voi saavuttaa alhaisemmat kokonaiskustannukset, nopeamman uusien ominaisuuksien käyttöönoton sekä korkeamman suorituskyvyn ja kapasiteetin analysoinnin, ja näemme, että nämä edut kasvavat jatkuvasti ajan myötä, mikä johtaa asiakkaidemme parempaan sijoitetun pääoman tuottoon. "

Tietoja PDF-ratkaisuista

Johtavana edistyneiden tietojen analysoinnissa, koneoppimisessa ja laiteliitännöissä PDF Solutions tarjoaa kattavan alusta päästä päähän älykkään tuotantoyhteyden, tiedonkeruun ja hallinnan sekä koneoppimisanalyysin puolijohde- ja sähköekosysteemeille, mikä antaa yrityksille mahdollisuuden parantaa tuotos, laatu ja luotettavuus tuotteen koko elinkaaren ajan. Kaikenkokoiset puolijohdeyhtiöt ympäri maailmaa luottavat Exensio®- ja Cimetrix Sapience® -alustoihin yhdistää, keräävät, tarkkailevat ja analysoivat datamääriä tehokkaan ja tuottavan massatuotannon edistämiseksi.

PDF Solutionsin pääkonttori sijaitsee Santa Clarassa Kaliforniassa, ja sillä on toimintaa Kanadassa, Kiinassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Japanissa, Etelä-Koreassa, Singaporessa ja Taiwanissa.