Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

LG ilmoitti, että paneelissa käytetty vetyfluoridi on korvattu menestyksekkäästi kotimaassa valmistetuilla tuotteilla, eikä se tulevaisuudessa käytä Japanin tuontia.

Japanin ja Etelä-Korean välisen kauppakiistan jälkeen Japanin hallitus on päättänyt kieltää kolmen tärkeän puolijohde- ja näyttöpaneelimateriaalin viennin Etelä-Koreaan heinäkuun alun 2019 jälkeen, pakottaen korealaiset yritykset aloittamaan itsenäisen tien. Etelä-Korean "Korean Daily" -raportin mukaan Etelä-Korean paneelien valmistaja LG on vahvistanut, että sen paneelitehdas on saattanut päätökseen kotimaisten vetyfluorimateriaalien käytön Japanin tuonnin korvaamiseksi. Tällä hetkellä kotimaan itsetehty vetyfluoridimäärä on 100%.

Itse asiassa korkealaatuinen teollisuuslaatuinen vetyfluoridi on erityinen kemikaali. Sitä käytetään pääasiassa tarpeettomien kemikaalien poistamiseen puolijohteiden valmistusprosesseissa käytetyistä kemiallisista höyrystysuuneista. Se on erittäin tärkeä raaka-aine puolijohdetuotannossa. Sillä on suuri markkinaosuus tällä alueella. Verrattuna puolijohteiden valmistusprosessissa käytettyyn erittäin puhtaan teollisuusluokan vetyfluoridiin, paneeliteollisuuden etsaus- ja puhdistusprosessissa käytetyn vetyfluoridin puhtaus on alhainen, vaikka korealaiset valmistajat ovat aina luottaneet Japanin tuontiin. Suhteellisen vaikea valmistaa, mutta on kuitenkin suhteellisen helppo paikallistaa.

Raportissa todettiin, että heti kun Japani antoi vientirajoituksia, elokuussa Etelä-Koreaan viety vetyfluorimateriaali laski nollaan. Tämä ei kuitenkaan vaikuttanut Hanxin-yhtiöiden, kuten Samsungin, SK Hynixin ja LG: n kiekkojen ja paneelien tuotantoon. Sen sijaan nämä yritykset käyttävät osakkeita, jotka ovat olleet varastossa kolmen tai viiden kuukauden ajan, ja etsivät aktiivisesti kotimaisia ​​vaihtoehtoja. Tänään LG on ilmoittanut onnistuneesta kotimaisesta vetyfluoridikorvauksesta.

Raportissa todettiin lisäksi, että aikaisempi LG-korvaus oli pääasiassa kaasumaista vetyfluoridia, ja myös nestemäisen vetyfluoridin vaikeampi kotitalouskorvaus menestyi. LG: n LGD-yritys ilmoitti 14. päivänä, että paneelien valmistusprosessissa käytetty nestemäinen fluorivety on korvattu lähitulevaisuudessa kokonaan korealaisilla tuotteilla ja japanilaisten yritysten tuottamia tuontituotteita ei enää käytetä tulevaisuudessa.

LG: hen verrattuna Samsung ja SK Hynix työskentelevät kuitenkin aktiivisesti japanilaisten materiaalien korvaamiseksi. Näiden kahden tuotteen päätuotteet ovat kuitenkin puolijohdekiekkoja, jotka ovat enemmän riippuvaisia ​​japanilaisesta vetyfluoridista ja kahdesta muusta materiaalista, mukaan lukien valoresisti ja fluorattu polyimiini. Siksi on edelleen vaikea tarkkailla nykyistä tuotantokapasiteettia ja korvata se korealaisilla tuotteilla.