Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Japanin puolijohdemateriaalien vientirajoitukset ovat olleet 8 kuukautta, Etelä-Korea: pyritään saavuttamaan materiaalien omavaraisuus jne.

Chinanews.com: n mukaan Korean kansainvälinen radioasema (KBS) totesi, että Japani on rajoittanut kolmen ydinpuolijohdemateriaalin vientiä Etelä-Koreaan kahdeksan kuukautta. Teollisuus-, kauppa- ja energiaministeriö ilmoitti 17. päivänä pyrkivänsä saavuttamaan Osien ja laitteiden omavaraisuus poistaa kokonaan toimituspulan, joka johtuu Japanin rajoituksista kolmen materiaalin viennille tämän vuoden aikana.

Japanin hallitus rajoitti heinäkuussa 2019 korkealaatuisen vetyfluoridi-, valoresisti- ja fluoripolyimidipuolijohdemateriaalien vientiä Etelä-Koreaan. Kahden maan välisten neuvottelujen jälkeen Japanin hallitus lieventää hieman valoresistin vientirajoituksia Etelä-Koreaan, mutta rajoittaa silti näiden kolmen materiaalin vientiä.

On selvää, että viime vuoden lopulla Japanin hallitus löystyi hieman ja ilmoitti, että se on osittain poistanut valoresistien vientirajoitukset Etelä-Koreaan. Japanilaisille yrityksille on myönnetty lupa toimittaa LG: lle, Samsungille ja SK Hynixille kolme vuotta kestävää valoresistettä ilman, että jokaiselle lähetykselle on annettava hyväksyntää. Fluoratulle polyimidille ja erittäin puhtaalle vetyfluoridille asetettuja rajoituksia ei kuitenkaan ole lievennetty.

Aikaisemmin teollisuus-, kauppa- ja energiaministeriö totesi, että Etelä-Korea on perustanut tekniikan erittäin puhtaan vetyfluoridin massatuotannolle, ja jos tekniikalla ei ole kannattavuuden ja vakaan toimitusvarmuuden suhteen ongelmia, se vähentää huomattavasti riippuvuutta japanilaisista. yritykset.

Tätä varten eteläkorealainen kemiallisia materiaaleja valmistava yritys Soulbrain on perustanut uuden tehtaan Gongjuun, Chungcheongnam-doon ja alkanut tuottaa fluorivetyhappoliuoksia. Asiaankuuluvien lähteiden mukaan Soulbrainin tuotantokapasiteettia on lisätty huomattavasti, ja sen tuotantokapasiteetti pystyy vastaamaan noin 70–80% Etelä-Korean kysynnästä.

KBS: n mukaan Etelä-Korean presidentti Moon Jae-in kertoi kokouksessa, että siviiliviranomaiset työskentelivät yhdessä vaikeuksien ratkaisemiseksi, vähensivät kolmen materiaalin riippuvuutta Japanista ja olivat vakuuttuneita siitä, että Etelä-Korea saavuttaa materiaalien, osien ja laitteiden omavaraisuuden. .