Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Sanotaan, että Apple vierailee GIS: ssä salassa, uusi iPhone saattaa tukea ultraäänien sormenjälkitunnistusta näytön alla

Taiwanilaisen tiedotusvälineen "Economic Daily" -raportin mukaan Apple aikoo 4. toukokuuta esitellä ensi vuonna näytön alla olevan sormenjälkien tunnistustoiminnon uudessa iPhonessa. Sanotaan, että se lähettää edustajat tapaamaan ensi viikolla Taiwaniin toimivan kosketusnäyttöjen valmistajan GIS: n. Tuolloin keskustelemme sormenjälkien tunnistuksen yhteistyöstä ultraääninäytön alla ja viimeistelemme yksityiskohdat tuotantokapasiteetin, saannon ja hinnan suhteen.

GIS ei kuitenkaan ole kommentoinut huhua.

On todettu, että GIS tarjosi aikaisemmin iPhonelle kosketuspalveluita, mutta kun Apple siirtyi iPhonen solujen sisäiseen kosketussuunnitteluun (In-cell) ja peruutti 3D-tunnistustoiminnon ja jopa korvasi kasvojentunnistuksen sormenjälkitunnistuksella, GIS loukkaantui. . Kadonneet iPhone-tilaukset, tällä kertaa odotetaan palaavan iPhone-ketjuun sormenjälkitunnistuksen avulla ultraääninäytön avulla, mikä johtaa suorituskyvyn räjähdykseen.

Lisäksi teollisuus on äskettäin ilmoittanut, että GIS on tullut Mini LED -kenttään ja vastaa tulevaisuudessa Apple iPad Mini LED -moduulin kokoonpanosta. Sisäpiiri huomautti, että GIS oli alun perin iPad-kosketusnäyttöjen päätoimittaja, ja nyt se on tulossa uudelleen Mini LED -moduuleihin, mikä auttaa tulevia tuloja ja voittoja.

Teollisuuden lähteiden mukaan Apple aloitti iPhone X: llä ja korvasi sormenjälkitunnistuksen kasvotunnistuksella. Koska muiden kuin Apple-indikaattoritehtaat, kuten Samsung ja Huawei, ovat ottaneet käyttöön näytön alapuolella olevan sormenjälkitunnistuksen, ”koko näytön puhelimista” on tullut suuri myyntipaikka, ja Apple on alkanut miettiä näytön alla olevien sormenjälkitunnistustekniikoiden uudelleen sisällyttämisestä .

Viimeisimmät uutiset mainitsivat myös, että Apple pitää GIS: ää sen pääpartnerina Hon Hai Groupin tytäryrityksessä, sillä on vakaa taloudellinen tila ja hän on referenssisuunnittelija Qualcommin ultraäänien sormenjälkitunnistukseen sekä Samsungin lippulaiva-koneyhteistyökokemukseen. Pätevä massatuotantoon, joten valittiin GIS.

Toimialaketjun uutisien lisäksi Apple on äskettäin jättänyt Yhdysvaltain patenttivirastolle myös näytön sormenjälkitunnistusta koskevat patentit, jotka osoittavat, että Apple ottaa aktiivisesti käyttöön liittyviä tekniikoita.

Aiemmin toimitusketju totesi, että sovittuaan Qualcommin kanssa Apple oli erittäin kiinnostunut viimeksi mainitun näytön sormenjälkeistä ja jopa suoritti sisäisiä testejä. Verrattuna optisiin näytön sormenjälkiin, Qualcommin ratkaisu on turvallisempi ja se on ultraääninäyttö. Sormenjäljet ​​ovat hyvin läpäiseviä ja kestävät hyvin tahroja. Jopa märien ja likaisten sormien tila voidaan silti tunnistaa täydellisesti, ja se tukee myös reaaliaikaista havaitsemista, mikä parantaa huomattavasti turvallisuutta.

Vaikka on epäselvää, ottaako ensi vuoden uusi iPhone käyttöön osittaisen vai koko näytön sormenjälkitunnistusratkaisun, koska ultraäänitekniikkaa voidaan käyttää vain OLED-näyttöpaneeleissa, tämä tarkoittaa, että uusi anturi voi olla rajattu huippuluokan iPhone-malleihin.