Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Mielikuvitus julkistaa vuoden 2020 tulokset, yrityksen voitot kasvavat

Muutama päivä sitten, Imagination Technologies ilmoitti vuoden 2020 suorituskyvystään, ja sen kokonaisliikevaihto kasvoi 44% 125 miljoonaan dollariin. Voitto vuonna 2020 nousee 4 miljoonaan Yhdysvaltain dollariin, kun taas vuonna 2019 tulot ovat 87 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria ja tappio 18 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Yhtiö saattoi päätökseen Ensigma-liiketoimintayksikön myynnin Nordic Semiconductorille 31. joulukuuta 2020. Pankilla on 60 miljoonaa dollaria käteistä eikä lisävelkaa.

Imaginationilla on 35,5%: n markkinaosuus älypuhelinten GPU-kentällä, ja se on autoteollisuuden suurin GPU-toimittaja, jonka osuus markkinoista on noin 43%. Vuodesta 2019 alkaen Imagination on julkaissut peräkkäin A- ja B-sarjan GPU-IP-osoitteet, joilla on erittäin suorituskykyinen ja jotka voivat auttaa asiakkaita saamaan suuren kilpailuedun GPU-kentällä. Tällä hetkellä Imaginationilla on tällä hetkellä kuusi asiakasta kannettavan tietokoneen, pöytätietokoneen tai palvelinkeskuksen markkinoilla.

Uusi toimitusjohtaja Simon Beresford-Wylie sanoi: ”Uskon, että mielikuvitus on siirtynyt tärkeään vaiheeseen. Vuoteen 2019 verrattuna nämä alustavat laskentatulokset edustavat merkittävää käännekohtaa. Se tarjoaa meille tärkeän ponnahduslautan kasvun saavuttamiseksi ja kannattavuuden lisäämiseksi vuonna 2021. Yritys on osoittautunut joustavaksi, mutta menestyksen taustalla on sen kyky innovoida ja tarjota palveluja asiakkaillemme. Menestykseen vaadittu IP-näyttö GPU- ja tekoälypohjaisilla markkinoilla. "

Mielikuvitus on kokonaan CanyonBridge -yhtiön, joka on pääomasijoitusyhtiö, ja se keskittyy grafiikkaan ja kuvankäsittelytekniikkaan, ja sen aloihin kuuluvat säteiden jäljitys, tekoäly, hermoverkkokiihdyttimet jne.

Ray Bingham, Canyon Bridgen perustajakumppani ja Imaginationin toimitusjohtaja, sanoi: "Meillä on kunnianhimoa mielikuvitukselle. Tämän perusteella olemme investoineet paljon tutkimukseen ja kehitykseen, luoneet erinomaisen uuden GPU-arkkitehtuurin ja antaneet uutta energiaa säteiden jäljitys. Yhtiön innovatiiviset tekniikat on integroitu nykypäivän tärkeisiin kehityssuuntauksiin, mukaan lukien etätyö, pilvipalvelut, tekoäly ja itsenäinen ajaminen, erityisesti ADAS. Haastavassa 2020-luvulla Imagination tarjoaa asiakkailleen edelleen IP-tekniikkaa ja ajaa asiakkaiden menestystä kuluttajat, joilla on parempi kokemus. "