Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Auta Koreaa vähentämään riippuvuuttaan Japanista! DuPont sijoittaa 28 miljoonaa dollaria valoresistitehtaan perustamiseen Etelä-Koreaan

Businesstimes-raporttien mukaan DuPont on päättänyt sijoittaa 28 miljoonaa dollaria Etelä-Koreaan valoresistien ja muiden materiaalien tuotantoon vuoteen 2021 mennessä, mikä auttaa vähentämään Etelä-Korean Japanin ylitystä tärkeimmistä materiaaleista, joita sirujen tuotantoon tarvitaan. luottaa.

Aiemmin, heinäkuussa 2019, Japanin hallitus ilmoitti rajoituksista elektroniikkalaitteiden valmistuksessa käytettyjen kolmen puolijohdeydinmateriaalin viennille Etelä-Koreaan, mikä sai Etelä-Korean teknologiayritykset kilpailemaan toimitusketjujensa laajentamiseksi.

Viime kuussa Japanin ja Etelä-Korean hallitusten suhteet alkoivat helpottua, kun entinen ilmoitti, että se oli osittain poistanut rajoitukset Etelä-Korean valoresistien viennille. Japanilaisille yrityksille on myönnetty lupa tarjota kolmen vuoden valonkestävyys LG: n, Samsungin ja SK Hynixin kaltaisille yrityksille tarvitsematta saada hyväksyntää jokaiselle lähetykselle. Kaikkia rajoituksia ei kuitenkaan ole poistettu, ja fluoratun polyimidin ja erittäin puhtaan vetyfluoridin vienti Japanista Etelä-Koreaan on edelleen rajoitettu.

"Huolimatta siitä, että Japani on viime aikoina lieventänyt valoresistin vientivalvontaa, tämä on vain osittaista edistystä eikä ole perustavanlaatuinen ratkaisu", totesi Etelä-Korean teollisuusministeri Seung Yun-mo julkilausumassa.

Etelä-Korean Yonhap-uutistoimisto huomautti, että valoresisti on yksi kolmesta Japanin suurimmasta puolijohdemateriaalista, jotka rajoittavat vientiä Etelä-Koreaan. DuPontin päätös auttaa Etelä-Koreaa monipuolistamaan tarjontaansa ja vähentämään riippuvuuttaan Japanista.

Raportissa todettiin, että sijoituspaikka on 92 kilometriä Soulista etelään, ja sillä on Dupontin tehdas Cheonan Cityssä, Chungcheongnam-do. Sijoituskausi on vuodesta 2020 vuoteen 2021.