Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Entinen iPhone-insinööri: Apple on uhannut olla palkamatta Applen insinöörejä, mutta haluaa kaivaa ihmisiä Nuviasta

Macrumorsin mukaan entinen iPhone-sirujen suunnittelija Gerard Williams III perusti uuden yrityksen nimeltä Nuvia yhdessä muiden Applen kehittäjien kanssa poistuttuaan Applesta helmikuussa 2019. Apple vei myöhemmin Williamsin Williamsia vastaan ​​sopimuksen rikkomisesta.

On selvää, että Apple haastoi Williamsin ensimmäisen kerran elokuussa 2019 väittäen, että Applen kanssa tehty sopimus esti häntä harjoittamasta suoraan Applen liiketoimintaan liittyvää liiketoimintaa.

Äskettäin Williams totesi jälleen kerran, että Apple on todella kaivanut ihmisiä Nuvian sisällä.

Tuomioistuimen asiakirjojen mukaan, jotka Nuvia toimitti AppleInsiderille, Apple on käynnistänyt oman kilpailunvastaisen kampanjan. Hän kertoi, että Apple oli uhannut Nuviaa olla palkamatta Applen insinöörejä, mutta hän halusi myöhemmin päästä eroon Nuvian perustajasta John Brunosta.

On epäselvää, tullaanko tapaukseen oikeudenkäynnissä. On todettu, että tuomari hylkäsi Applen vaatimuksen rangaistavista vahingoista, koska he eivät pystyneet osoittamaan, kuinka Williamsin uskottomuus vahingoitti yritystä.

On selvää, että Gerard Williams III: lla on laaja kokemus prosessorien kehittämisestä. Ennen Applen palvelukseen tulemista hän työskenteli ARM: ssä 12 vuotta. Liittyessään Appliin, hän alkoi vähitellen olla vastuussa koko A-sarjan SoC-arkkitehtuurin suunnittelusta prosessorin ydininsinööriltä, ​​mikä osoittaa, että hänen vastuunsa myös kasvaa. Ja sen merkittävin panos on prosessorin ytimen suunnittelu A7: ssä, joka on ensimmäinen 64-bittinen tietojenkäsittely mobiililaitteisiin.