Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan iPhone 9 jatkaa tuotantoa: puhkeaminen vaikuttaa varaosatoimitukseen, julkaisu heti huhtikuun lopussa

23. maaliskuuta uutiset, ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan Apple on jatkanut edullisten uusien iPhonien tuotantoa (virallinen nimi voi olla nimeltään iPhone9). Se oli aiemmin keskeyttänyt tuotannon puhkeamisen takia, ja tilanne on nyt helpottunut hiukan, joten he etenevät projektia uudelleen.

Raportissa mainitaan, että iPhone9: n massatuotannon jälkeen nykyinen projekti on suhteellisen sujuva. Vaikka Foxconn ja muut valimot Kiinassa ovatkin palauttamassa tuotantokapasiteettiaan, epidemia on vaikuttanut Applen tuotantoketjun alkupään toimitusketjuun, mikä on aiheuttanut joillekin iPhone9-komponenteille pulaa. Yhdessä kumppaneiden kanssa se yrittää siirtää pulaa aiheuttavien osien ja komponenttien tuotantoa Kiinaan.

Ostaisitko sen alle 3000 yuania?
Teollisuusketjujen lähteet paljastivat, että iPhone 9: n odotetaan julkaistavan heti huhtikuun lopussa. Laitekoodi on "D79ap", joka on käytännöllisesti katsoen samanlainen kuin iPhone 8, mutta siirtää Applen logon takaosaan.

Useat kehittäjät ovat löytäneet tulevan edullisen uuden iPhonen varten iPhone9: n olemassaolon Applen iOS14-järjestelmän lähdekoodista. Yhteenvetona nykyisestä valotuksesta iPhoneSE2 / iPhone9-malli tulee olemaan samanlainen kuin iPhone8: lla on paksummat ylä- ja alareunat sekä TouchID, varustettu samalla A13-sirulla kuin iPhone11 ja 11Pro ja päivitetty 3 Gt: n muistiin samaan aikaan, mikä on edelleen 12 miljoonaa pikseliä takana. Yksi kamera 64 Gt: n ja 128 Gt: n tallennusversioilla, jotka tarjoavat syvän tilan harmaat, valkoiset ja punaiset -vaihtoehdot. Kustannusten hallitsemiseksi 3DTouch-moduuli poistettiin.

Jotkut Applen sisäpiiriläiset ovat paljastaneet, että tulevan iPhoneSE2: n (jonka lopullisessa nimessä voi olla otsikko iPhone9) hinta alkaa silti 399 dollarista, koska Apple haluaa sen toimittavan mahdollisimman monelle lisäämään vuoden 2020 iPhonea. Kokonaislähetykset, joten se on ratkaisevan tärkeää.

Tätä ennen tunnetun analyytikon Guo Mingxuanin raportissa mainittiin myös, että iPhone 9: n hinta alkaa 399 dollarista, mikä on noin 2800 yuania.

Applelle iPhone9 on heille erittäin tärkeä uusi laite tänä vuonna. Tämä houkuttelee monia vanhoja käyttäjiä korvaamaan sen uusilla. Suhteellisen hyvä vastine rahalle on näille käyttäjille tärkein asia. Tämä on tärkeämpää kuin tukeeko 5G. Apple toivoo myös säilyttävänsä vanhat asiakkaat ja ajavansa kokonaisia ​​iPhone-lähetyksiä.

Materiaalipulalla on rajoitettava ostoksia, kun peruutusta ei tiedetä
Viime viikolla iPhonen rajoitetun tuotantokapasiteetin vuoksi Apple on sopeutunut useiden maiden virallisille verkkosivustoille rajoittaaksesi iPhonen määrää, jota asiakkaat voivat ostaa verkkokaupoistaan. Jokainen voi ostaa vain kaksi matkapuhelinta.

Yllä olevat oikaisut koskevat ostoja monissa maissa ja alueilla, mukaan lukien Yhdysvallat ja Kiina. Näet tällaisen viestin virallisen verkkosivuston iPhone-luettelossa, ja Apple ilmoittaa kuluttajille, että tilausta kohden voi ostaa vain kaksi puhelinta. On todettu, että viimeksi, kun Apple teki tämän, oli vuonna 2007, kun iPhone markkinoitiin juuri, syynä, että yritys rajoitti ostoja, oli estää ihmisiä myymästä iPhoneita.

Ostorajoitus tulee aikaan, kun Apple reagoi uusien koronavirusten vaikutuksiin myyntitietoihin. Tärkeimmät syyt tähän vaikutukseen ovat toimitusketjun häiriöt ja heikko käyttäjien kysyntä.

Mitä iPhonen tuotantokapasiteettiin tulee, Apple sanoi, että se riippuu epidemian kehityksestä. Nykyisessä tilanteessa epidemia on saattanut tuotannon Etelä-Koreassa, Japanissa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja muissa maissa pysähtymään, ja myös Applen maailmanlaajuiseen teollisuusketjuun on vaikuttanut huomattavasti, mikä on aiheuttanut joidenkin keskeisten komponenttien toimituksen. jota käytetään iPhonessa. Valimot eivät voi tuottaa enemmän koneita.

LGInnotek, LGD: n tytäryhtiö, on merkittävä Applen huippuluokan kameramoduulien toimittaja. LG Innotek on jo pitkään voittanut useimmat huippuluokan kameramoduulien tilaukset iPhone-sarjassa. Lisäksi Apple hankkii siruja ST: n Italian tehtaalta. Nykyinen puhkeaminen on asettanut nämä tehtaat seisokkiin.

Globaalin toimitusketjun dilemma vaikeuttaa Applen ratkaisemaan toimitusongelman lyhyellä aikavälillä puhumattakaan siitä, että monet maat ympäri maailmaa ovat myös panneet tiukat logistiikan kuljetusten valvontaa täytäntöön Kiinassa ja Etelä-Koreassa. Lyhyellä aikavälillä he haluavat poistaa henkilöstön ja materiaalien maahantulon ja poistumisen puolustuslinjat. Vaikeuksiin.

Aikaisemmassa haastattelussa Cook sanoi haastattelussa: "Toimittajien kannalta iPhonea tuotetaan kaikkialla maailmassa, ja tärkeimmät komponentit ovat Yhdysvalloista ja Kiinasta. Olemme avanneet uudelleen tehtaamme Kiinassa. Käyttöolosuhteet. Nämä laitokset ovat tällä hetkellä mäkeä nousemassa palataksesi normaaleihin olosuhteisiin. "

Teollisuusanalyytikot sanoivat suoraan sanoen, että vaikka Foxconnin tuotantokapasiteetti ei palautunut epidemian edeltävälle tasolle, se ei rajoita iPhonen ostamista. IPhonen avainkomponenttien puute on jättänyt Applen ratkaisematta toistaiseksi. Se on suhteellisen turvallinen lähestymistapa.