Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Ulkomaiset tiedotusvälineet paljastivat, että Huawei on aloittanut 6G-tutkimuksen ja -kehityksen. Samsung LG on tullut tähän sekvenssiin.

Kanadan tiedotusvälineiden mukaan Huawei on alkanut kehittää 6G-tekniikkaa T & K-laboratoriossa Ottawassa, Kanadassa. Tämä on uuden sukupolven tekniikka 5G-verkkoteknologian jälkeen, mutta tällä hetkellä ei ole yhtenäistä 6G-standardia, ja suurten yritysten 6G: n tutkimus on vielä alkuvaiheessa.

Kanadaan Huawei on perustanut edistyneen teknologian T & K-keskuksen Ottawaan. Se on yksi Huawein neljästä ydin T & K-keskuksesta. Yli kymmenen vuoden aikana Huawei on kehittänyt uusia tekniikoita yhdessä Kanadan 13 yliopiston ja tutkimuslaitoksen kanssa. Huawei on sijoittanut vähintään 50 miljoonaa. Yuan rahoitti yliopistotutkimusta.

Aiemmin Huawein perustaja Ren Zhengfei kertoi, että Huawein sijoitus Kanadaan on ainakin muutama miljardi dollaria.

6G-tutkimukselle ei ole tarkkaa uutisia, koska Huawei totesi myös, ettei aitoa 6G-tekniikkaa ole luetteloitu ennen vuotta 2030, ja ala on edelleen esitutkimuksessa.

Ei vain Huawei, vaan myös muut valmistajat ovat aloittaneet 6G-tutkimuksen ja -kehityksen. Samsung Electronics on kesäkuussa organisoinut uudelleen T & K-keskukseen ja perustanut 6G-viestintäteknologian tutkimukseen ja kehitykseen erikoistuneen ryhmän. LG Electronics on perustanut 6G-tutkimuslaboratorion varmistamaan 6G-matkaviestinnän ydinteknologia yhteistyössä kuuluisan Korean kansallisen tiede- ja teknologiainstituutin (KAIST) kanssa.

Koska 6G on 100 kertaa nopeampi kuin 4G LTE ja 5 kertaa nopeampi kuin 5G, tutkijoiden mukaan se avaa uuden aikakauden. Kiina on ilmoittanut etenemissuunnitelman 6G: n kaupallistamisen saavuttamiseksi vuonna 2030.