Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Ensimmäinen vientilisenssi? Japanin vetyfluoridin vienti Koreaan syyskuussa: 100 kg

Japanin tiedotusvälineiden mukaan Japanin vienti vetyfluoridia Etelä-Koreaan syyskuussa 30. lokakuuta oli 100 kilotonnia, kun se viime vuoden syyskuussa oli 3 283 tonnia, mikä oli 99,9 prosenttia, ja vienti oli 3 723 miljoonaa jeniä, mikä on 99,4 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin. vuotisen.

Aiempien raporttien mukaan kaupan rajoitusmääräys vaikeuttaa Etelä-Korean vetyfluoridin ostamista Japanista. Tämän vuoden elokuussa Japanin vetyfluoridien vienti Koreaan oli vientiä.

Tämän vuoden 4. heinäkuuta Japani rajoitti virallisesti kolmen avainpuolijohdemateriaalin, vetyfluoridin, valorestin ja fluoripolyimidin, vientiä Japaniin. Kuukaudessa Japanin vetyfluoridin vienti Etelä-Koreaan laski 479 tonniin, laskua voimakkaasti 83,7%.

Kun japanilaiset yritykset vientivät näitä kolmea puolijohdemateriaalia Koreaan, he saattoivat saada kolmen vuoden vientitodistuksen. Kun vientivalvontamääräys tulee voimaan, jokaiselle viennille on annettava erillinen lupa, ja menettelyistä tulee erittäin monimutkaisia, ja lisenssin läpimenoaika voi olla jopa 90 päivää.

Viime kuun lopusta lähtien Japanin hallitus myönsi yhteensä kolme vientilisenssiä (vastaavasti 7. elokuuta, 19. ja 29. elokuuta), joista kaksi oli valoresistejä, yksi oli vetyfluoridi ja 100 kg vetyfluoridi vietiin Syyskuu. Sen pitäisi olla vientilisenssihakemus.