Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

DRAM-hinnat nousevat! Nousua lähes 20% tammikuusta

Jibang Technologyn tarjouksen mukaan 8 Gt: n DDR4-standard DRAM: n spot-hinta on noussut noin 3,5 USD: iin, joka on noussut yli 10% tammikuusta; 4 Gt DDR4 -standardin DRAM-spot-hinta on noussut yli 2 dollariin, ja nousu on saavuttanut noin 17% tammikuusta lähtien.



Tarjonnan puutteen vuoksi spot-markkinoilla teollisuus odottaa hintojen nousevan edelleen ennen Kiinan Lunar-uutta vuotta, ja spot-hintojen nousu johtaa sopimushintojen nousuun, mikä selvästi auttaa DRAM-tehtaan tuloja ja voitto.

On selvää, että viime vuoden joulukuussa DRAM-hinta pysähtyi laskuun ja nousi uudelleen, mikä johtui pääasiassa päätelaitteiden ODM / OEM-tehtaiden, matkapuhelintehtaiden ja järjestelmätehtaiden varastotasojen laskusta. Ja sopimushinta lakkautui laskemasta.

Vuodesta 2020 lähtien DRAM-markkinoiden ostajat ovat jatkaneet ostamista varastojen rakentamiseksi, eikä tarjontapuoli ole lisännyt uutta kapasiteettia viimeisen vuoden aikana. Lisäksi päätelaitteiden DRAM-kantokyky on lisääntynyt huomattavasti, yli 50%, nostaen spot-hintoja ja nousevan edelleen. .

Lisäksi DRAMeXchange arvioi, että palvelin DRAM: n ja niche DRAM: n sopimushinnat nousevat ensimmäisellä vuosineljänneksellä vähemmän kuin 5% edellisestä neljänneksestä, kun taas DRAMeXchange-sopimushintojen odotetaan nousevan 5-10%: n välillä. Vakio- ja mobiili DRAM: n tulisi odottaa pysyvän litteänä.