Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

CEVA juhlii langattoman esineiden Internetin virstanpylvästä - yli 100 Bluetooth- ja Wi-Fi-tekniikan lisenssiä

CEVA ilmoitti tärkeästä virstanpylväästä RivieraWavesin langattoman Internetin (IoT) -teknologiasarjoissaan: yli 100 Bluetooth- ja Wi-Fi IP-lisenssiä on allekirjoitettu. Tämä saavutus heijastaa alan merkittävää Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteyksien kysynnän kasvua etenkin Internet-markkinoilla. ABI Research, maailmanlaajuinen teknologiamarkkinakonsultointi, ennustaa, että vuoteen 2023 mennessä yli 10 miljardia Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteensopivaa laitetta toimitetaan vuosittain.

CEVA osti RivieraWavesin heinäkuussa 2014 osana monipuolistamisstrategiaansa. CEVA: n johdolla RivieraWaves kasvaa edelleen voimakkaasti ja on johtava Bluetooth- ja Wi-Fi-puolijohde-IP-lisensointiteollisuudessa. Tänä aikana CEVA-asiakkaat ovat lähettäneet yli miljardi Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteensopivaa laitetta ja lähettäneet yli 300 miljoonaa CEVA-pohjaista Bluetooth-laitetta vain vuonna 2018.

CEVA: n varapuheenjohtaja ja langattoman Internet-liiketoimintayksikön pääjohtaja Angel Aznar kertoi: "Alle viiden vuoden aikana olemme saavuttaneet yli 100 Bluetooth- ja Wi-Fi-lisenssitapahtumaa. Tämä saavutus on huomattava, olen erittäin kunnia. Kyky olla johtoryhmän jäsenenä tällä voimakkaan kasvun aikana. Tämä saavutus osoittaa insinööreidemme kehittämämme IP-laadun erinomaisen suorituskyvyn ja laadun. Odotamme innolla suurta määrää langattomia Internet-asiakkaita tulevan markkinoille lähivuosina. Värikkäitä ja innovatiivisia tuotteita. "

CEVA on teollisuuden ainoa lisenssimyyjä, joka tarjoaa sekä kaksoismuotoista Bluetoothia että pienitehoista Bluetooth-tekniikkaa, ja se on lisensoinut monille maailman johtaville sirujen toimittajille ja valmistajille. CEVA on johtava kuultavien ja puettavien tuotteiden markkinoilla, auttaen monia ikonisia laitteita, kuten Xiaomi Bracelet -sarjan aktiivisuuden seurantaa, johtavien valmistajien, kuten Oticonin, Bluetooth-kuulolaitteita, Nestin toimittamaa älykästä termostaattia ja suosittua laattaa. Tracker, PokémonGo PLUS ja sadat langattomat kaiuttimet, kuulokkeet ja kannettavat. CEVA: n Wi-Fi-IP voi auttaa älylaitteiden tuotteita tukiasemiin. Tähän mennessä sen Wi-Fi-IP on toimittanut kymmeniä miljoonia laitteita. Uusimpien Wi-Fi 6 -standardien tuomat vähätehoiset ominaisuudet antavat Wi-Fi: lle yhä suositumman Internet-laitteiden suunnittelijoiden keskuudessa. CEVA: n langattomien yhteyksien asiakaskunta sisältää Torch Technology, 翱 捷 科技, Atmosic, Broadcom IC, Hengxuan Technology, Celeno, Dialog Semiconductor, Lexin, LifeSignals, NXP, ON Semiconductor, Otis Electronics, Oticon, RDA, Rui Core Microelectronics, Suichang Communication ja ZTE. Yhtiö.

Teknologiamarkkinakonsultoinnin ABI Research -yrityksen pääanalyytikko Andrew Zignani kommentoi: "Lisensoidulla immateriaalioikeudella on tärkeä rooli täyttääkseen Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteydetarpeiden poikkeukselliset kasvuodotukset, ja monet yritykset ovat päättäneet integroida langattoman liitettävyystekniikan niiden SoC-suunnittelu vähentää laitteiden kustannuksia, virrankulutusta ja kokoa. CEVA on avaintekijä monille yrityksille, jotka on upotettu Bluetooth- ja Wi-Fi-aaltoihin, tarjoamalla näille yrityksille johtavan teknologian ja teollisuuden tunnetun langattoman yhteyden asiantuntemuksen. "

CEVA: lla on tällä hetkellä alan laajin langattomien yhteyksien ja älykkään antotekniikan IP-tuotteiden valikoima. Sen RivieraWaves Wi-Fi IP -sarja on saatavana upottamaan Wi-Fi 802.11a / b / g / n (Wi-Fi 4), 802.11ac (Wi-Fi 5) tai 802.11 työasemiin ja tukiasemiin SoCs / ASSPs Ax (Wi-Fi 4). -Fi 6) kattava alustaohjelmisto ja integroitu valmiiksi suosittuihin käyttöjärjestelmiin, mukaan lukien FreeRTOS ja AliOS Things. RivieraWaves Bluetooth IP -sarja tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun pienitehoisiin Bluetooth- ja Bluetooth-kaksitilayhteyksiin, tukee kaikkia Bluetooth 5.1 -ominaisuuksia, mukaan lukien suunnanmääritys (AoA / AoD), satunnaislähetyskanavien indeksointi, määräajoin lähetetty synkronointi, GATT-puskurointi ja paljon muuta . Parannettu, joten sitä käytetään laajasti omaisuuden seurantaan, yleiseen esineiden internetiin ja Bluetooth-audiosovelluksiin. Äänisovelluksiin, mukaan lukien kuulokkeet ja älykkäät kaiuttimet, RevieraWaves Bluetooth IP täydentää CEVA: n kehittynyttä DSP-perhettä ja ääni / ääni / ääni / puhe-algoritmeja. Pienitehoisilla (LPWA) sovelluksilla CEVA tarjoaa CEVA-Dragonfly IP -ratkaisun, joka on eNB-IoT -yhteensopiva ja jossa on sisäänrakennettu GNSS-toiminnallisuus.