Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

BOE kadonnut? Samsung ja LG huhuttivat toimittavansa OLED-näytöt seuraavalle iPhonelle

Etnews-raporttien mukaan 27. marraskuuta Samsung Display ja LG Display tulevat ainoiksi uuden iPhonen OLED-näyttöjen toimittajiksi vuonna 2020.

Sisäpiiri paljasti, että Applen odotetaan tuovan markkinoille kolme uutta kokoa OLED-paneeleja uusissa 5,4-, 6,1- ja 6,7-tuumaisissa iPhone-malleissa, jotka julkaistaan ​​syksyllä 2020. iPhone-kokonaismalli ylittää kuitenkin todennäköisesti neljä koska Apple aikoo myös julkaista mallin, joka tukee 5G-verkkoja.

Samsung Display on ainoa 5,4 tuuman ja 6,7 ​​tuuman iPhonen OLED-näyttöjen toimittaja, kun taas 6,1 tuuman OLED-näytön toimittavat Samsung Display ja LG Display.

On selvää, että Samsung Display: n toimittama OLED-näyttö kapseloi kosketusanturin paneelin sisällä (Y-OCTA-tekniikka). Aikaisemmin kosketustoiminnon toteuttamiseksi paneeliin oli liitetty kosketuskalvo. Koska Y-OCTA-tekniikka ei vaadi erillistä elokuvaa, se voi tehdä matkapuhelimen näytöstä ohuemman ja tuotantokustannukset ovat alhaisemmat.

Apple on huomannut Y-OCTA-tekniikan edut. Koska Samsung Display on ainoa toimittaja, joka pystyy tuottamaan tällaisia ​​paneeleita massatuotannolla, sen ansiosta Samsung Display voi toimittaa ensi vuonna 5,4- ja 6,7-tuumaisia ​​iPhone-versioita. Aikaisemmin Apple on vaatinut ohutkalvoisten kosketuspaneelien käyttöä.

Lisäksi aiemmissa uutisissa todettiin, että BOE on osallistunut uuden iPhonen kehittämiseen ja tulee olemaan yksi 6.1-tuumaisen iPhonen paneelitoimittajista. Etnews huomautti kuitenkin, että kehityksen ja tuotannon hitaan etenemisen vuoksi BOE suljetaan todennäköisesti ensi vuonna.

On syytä mainita, että Samsung Display oli Applen OLED-näyttöjen ainoa toimittaja. LG Display: n vahvuuden noustessa ja Applen toimittajien huomion noustessa, LG Display alkoi jakaa Applen tilauksia Samsung Display -yrityksen kanssa. On todettu, että LG Display voi tuottaa myös OLED-näyttöjä, joissa on sisäänrakennetut kosketuspaneelit, mutta laatu ja tuotannon tehokkuus eivät voi väliaikaisesti kilpailla Samsung Display -sovelluksen kanssa.