Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Apple haluaa hallita kustannuksia? Guo Mingyu: Uusi iPhone 5G PA -käyttö saattaa olla odotettua alhaisempaa

Tianfeng International -analyytikon Mingming Guo eilen julkaisemassa viimeisimmässä tutkimusraportissa (13) todettiin, että uuden iPhonen 5G PA-sirujen kysyntä voi olla odotettua alhaisempi vuoden 2020 jälkipuoliskolla.

Raportti vähensi 5G PA-sirujen määrää kussakin 5G iPhonessa. Edellisestä arviosta kuusi vähennettiin merkittävästi yhdeksi tai kahdeksi. Guo Mingdi ennusti kesäkuussa 2019 antamassaan raportissa, että Apple lisää kuusi 5G PA-sirua 5G iPhoneen, joka lanseerattiin vuoden 2020 jälkipuoliskolla, mukaan lukien kaksi molemmat n41, n77 ja n79.

Viimeisin tutkimus osoittaa kuitenkin, että n41: tä ei enää käytetä integroitumisen vuoksi 4G: n keski-korkeataajuisen PA: n kanssa ja 2x2 Uplink peruutetaan. Siksi on odotettavissa, että jokaisessa 5G: n iPhonessa vuoden 2020 jälkipuoliskolla käytetään 1 tai 2 5G PA-sirua, minkä pitäisi olla yksi n77: lle ja n79: lle. , Tai n77 ja n79 on integroitu yhdeksi.

Lisäksi Qorvo ja Skyworks korvaavat Broadcomin iPhone 5G PA -toimittajana, ja Broadcom keskittyy vain n41-keskisuurten ja korkeataajuisten PA-laitteiden toimitukseen (Broadcom on melkein ainoa iPhone 11 -sarjan keskipitkän ja korkean taajuuden toimittaja. PA: t). On syytä mainita, että johtuen Broadcomin vetäytymisestä iPhone 5G PA -toimituksesta, vakaa iPhone 5G PA -liiketoiminta on odotettua alhaisempaa ja että sen riski Kiinan matkapuhelinmarkkinoilta laskee. Yrityksen koko liiketoiminnan pitkän ja lyhyen tilanteen tilannetta ei tunneta, vaikka se tarkastelee vakaata pitkän aikavälin trendiä.

Toimitusketjussa todetaan, että Applen 5G PA: n säätäminen johtuu iPhone 12: n liiallisesta kysynnästä komponenttien toimituspaineiden vähentämiseksi, ja toinen on komponenttikustannusten hallinta.