Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Applen seuraava armeija tilasi Hon Hai: n koko mobilisaation Intiassa valmistautumaan uusimpien iPhone-mallien tuotantoon

Koska kauppasota on edelleen umpikujassa, ymmärretään, että Apple vaatii Hon Hai Intian tehtaata päivittämään kokonaan tuotantokapasiteettinsa, mukaan lukien tekniikka ja kapasiteetti. Hon Hai India -tiimi meni jopa mantereen iPhone-tuotantolinjalle intialaisten työntekijöiden kanssa kouluttaakseen ja saavuttaakseen Applen vaatimuksen.

Hon Haiin iPhone-tuotantolinja Intiassa avattiin virallisesti tämän vuoden elokuussa. Koska Applen vienninedistämistariffeja Intian hallituksen kanssa ei ole vielä saatu päätökseen, Hon Haiin intialaisen iPhone-tuotantolinjan hallitsee edelleen Intian kotimarkkinamyynti, jonka vuotuinen tuotantokapasiteetti on. Vain noin miljoona yksikköä.

Yli kahden kuukauden kuluttua on kuitenkin selvää, että vaikka Applen vientietuushinnat eivät ole vielä päässeet sopimukseen Intian hallituksen kanssa, Apple on päättänyt vaatia Hon Haia päivittämään kattavasti Intian tuotantolinjan teknisen tason. Kun vientitullimääristä on sovittu, voit pystyä tukemaan iPhonen vientiä.

Teollisuuden asiantuntijat huomauttivat, että Hon Hai Planning, joka kouluttaa ensimmäisen erän intialaisia ​​työntekijöitä siemenohjaajaksi, nykyinen nopein asteikko, noin 1000 ihmistä, on suora toimitus mantereen tehtaan alueelle iPhone tuotantolinjan koulutus, on lyhyt aika Nopein tie saavuttaa tuloksia.

Ruohonjuuritason tuotantohenkilöstön lisäksi he jopa menivät mantereelle kouluttamaan. Jopa intialainen joukkue Hon Hai: n pääkonttorissa seurasi henkilökohtaisesti myös intialaisia ​​työntekijöitä ja osallistui iPhone-tuotantolinjan harjoitteluharjoitteluun mantereen tehtaalla. Aika oli noin 10 päivästä puoli kuukautta. Pitkä. Tällaiset epätavalliset toimet ovat saaneet ulkomaailman ajattelemaan, että Applen yritys nopeuttaa Intian yritystä on ollut itsestään selvää.

Ulkomaailman suhteen, millaisia ​​iPhone-malleja Apple haluaa tuottaa Intiassa, lähteen mukaan tuottaa tällä hetkellä iPhone X: ää, koska tämä on Applen ensimmäinen malli, joka käyttää OLED-paneeleja, vaikkakin iPhone 11: n takana kaksi sukupolvea, mutta Intian markkinoilla, se on edelleen suhteellisen korkealaatuisia malleja, ja on helppo seurata.

Koska intialaisia ​​työntekijöitä on koulutettu, ymmärretään, että Apple vaati jopa voimakkaasti Hon Hai, iPhone 12 (nimi alustavasti) markkinoille saattamista ensi vuonna, ja edullinen versio iPhone SE2: sta, joka on tuotettava Intiassa, kun Hon Hai Intian tuotantolinja Keskitytään siihen, kuinka Intian siemenopettajat voivat kouluttaa uutta verta parantamaan kapasiteettiaan.