Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Yhdysvaltojen siruvalmistajat ovat menettäneet ainakin satoja miljoonia dollareita sen jälkeen, kun Huawein toimituskanava oli estetty.

Yhdysvaltain "Wall Street Journal" -sivuston mukaan 10. syyskuuta, Yhdysvallat sisällytti Huawein "mustalle listalle" 16. toukokuuta ja katkaisi kanavat Yhdysvaltojen sirujen valmistajille toimittaa osia yritykselle.

Raportin mukaan analyytikot sanovat, että noin kolmen viimeisen kuukauden aikana siruvalmistajien myynti on menettänyt ainakin satoja miljoonia dollareita.

American Semiconductor Industry Associationin tiedottaja sanoi: "Joka päivä lisenssin jatkaminen aiheuttaa enemmän vahinkoa Yhdysvaltain siruvalmistajille ja tarjoaa enemmän mahdollisuuksia globaaleille kilpailijoillemme."

Tiedottaja sanoi myös, että ajan myötä Yhdysvaltojen siruvalmistajia koskevat rajoitukset ovat antaneet kilpailijoille mahdollisuuden jalansijaan Kiinan markkinoilla.