Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Kun Eton Electronics liittyi Applen toimitusketjuun, autojen piirilevyliiketoiminta käynnistettiin Huaweissa.

Kotimaisista Applen toimittajista piirilevyvalmistaja Eton Electronics on melko hillitty. Etonin elektroninen piirilevyliiketoiminta on kehitetty kulutuselektroniikan ja autoelektroniikan aloilla. Yrityksen viime vuosien kehitys on osoittanut tasaista kasvua.

Eton Electronicsin nettotulos ei kuitenkaan ole A-osakkeen 31 PCB -konseptin ensimmäisestä puoliskosta alkaen; sen sijaan ensimmäisen vuosipuoliskon osingot ylittivät 700 miljoonaa yuania ja osinko viiden vuoden ajanjaksolta ylitti 2,6 miljardia yuania. Jopa 277,78%, Yiyton Electronicsista on tullut alan ja sijoittajien keskittymä. Miksi yleisen Eton Electronicsin suorituskyky on niin "runsas", syyt siihen ovat syytä tutkia.

Kulutuselektroniikan piirilevyjen epäsuora toimitus omenoita

Vuodesta 2014 vuoden 2019 ensimmäiseen puoliskoon Eton Electronicsin jakeluaste nousi 28 prosentista 278 prosenttiin. Matkapuhelinteollisuusketjun pörssiyhtiöissä ei ole paljon valmistajia, joilla olisi tällaisia ​​osinkoja.

Etonin osakeomistusrakenteen näkökulmasta korkea ”oikea” tarkoittaa suuria osinkoja ja osinkojen korkea kevyt vaikutus palaa itse tuotteeseen. Eton Electronics siirtyy toimitusketjujärjestelmään, kuten Apple Huawei, joka on myös merkittävä vetovoima. .

Raportoidaan, että Yidun Electronicsin päätuotepiirilevy voidaan jakaa kaksoislevyyn, nelikerroksiseen, kuudenkerroksiseen, kahdeksankerroksiseen ja ylimmäiseen kerrosten lukumäärän mukaan. Tuotteita käytetään laajasti autoelektroniikassa, viestintälaitteissa, kulutuselektroniikassa, tietokoneissa, teollisuuden ohjauksessa. Ja muut tuotantoketjun loppupään tuotteet.

Vuonna 2012 Eton Electronics asetti monikerroslevytuotannon ykköseksi Kiinassa ja siitä tuli merkittävä toimittaja, kuten Huawei, Flextronics ja Jabil.

Sitten, vuonna 2014, Eton Electronics listautui menestyksekkäästi Applen Top200-toimittajaluetteloon ja siitä tuli yksi Applen tärkeimmistä piirilevytoimittajista. Päätuotteita ovat iPhonen ja iPadin tukilevyt, ja Macissa on myös pieni määrä sovelluksia.

Samana vuonna Eton Electronics listautui Shanghain pörssiin ja aikoo julkisesti laskea liikkeelle enintään 120 miljoonaa kantaosaketta. Liikkeeseenlaskukustannusten vähentämisen jälkeen kerätyt tuotot käytetään "1,1 miljoonan neliömetrin vuosituotannon monikerroksisen painetun piirilevyn projektiin" ja "450 000 neliömetrin HDI-piirilevyprojektin vuotuiseen tuotantoon".

On syytä huomata, että Eton Electronics muutti HDI-projektin vuonna 2018 HDI-projektiksi ”monikerrospiirilevyprojektiksi, jonka vuotuinen tuotanto on 700 000 neliömetriä”, ja “monikerrospiirilevyprojektiksi, jonka vuotuinen tuotanto on 1,1 miljoonaa neliömetriä ”on saatettu tuotantoon. Tässä vaiheessa Eton Electronics on nopeasti laajentanut neljän ja kahdeksan kerroksen monikerroksisia painettuja piirilevyjään nopeuttaakseen autojen piirilevyjen ja muiden tuotealueiden syvällistä kasvua.

Autoteollisuuden piirilevyliiketoiminta

Teollisuus on hyvin tietoinen siitä, että Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasodan ja loppupään elektroniikkatuotteiden vähentyvän vaikutuksen vuoksi maailman piirilevyteollisuuden kasvuvauhti hidastui vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla, eikä Eton Electronics säästynyt.

Yidengin ensimmäisen vuosipuoliskon taloudellisen raportin mukaan liikevaihto oli 1,45 miljardia juania, mikä on 4,05% vähemmän kuin vuotta aiemmin; Pörssiyhtiön osakkeenomistajille kuuluva nettotulos oli 259 miljoonaa euroa, mikä on 2,52% enemmän kuin vuotta aiemmin.

On syytä huomata, että korkean lisäarvon tuoterakenteen ansiosta Eton Electronicsin nettotulosprosentti ensimmäisellä vuosipuoliskolla oli 17,2%.

Heidän joukostaan ​​autoelektroniikan ja viestinnän asiakkaiden korkean lisäarvon tuotteista on vähitellen tullut Yideng Electronicsin suorituskyvyn "pääpilari" kovassa markkinoiden kilpailussa, ja se on myös Yidun Electronicsin tärkeä liiketoiminta.

On syytä mainita, että Huawei kohdistuu myös autoteollisuuteen, jota ohjaavat uudet tekniikat, kuten tekoäly ja 5G. Tämän vuoden huhtikuussa Huawei ja Dongfeng Motor tekivät yhteistyötä älykkään auton luomiseksi Shanghain kansainväliselle autonäyttelylle. Huawein aloittaminen ajoneuvojen sisäisen viestinnän, 5G: n ja pilvipalvelinkeskuksen huipputeknisessä kokoonpanossa vahvistaa myös älykkäiden autojen toimitusketjun vahvuutta.

Samaan aikaan vuodesta 2014 lähtien autoelektroniikkaa käyttänyt Eton Electronics on pitänyt autojen piirilevyliiketoimintaansa keskimäärin 20%: n vuotuisena liikevaihtona. Vuonna 2018 sen osuus kokonaistuloista oli 39% ja siitä tuli Valeo ja Delphi. , Bosch, Manner ja muut ensisijaiset kansainväliset Tier1-valmistajat.

Autoteollisuuselektroniikkayritykseen syvästi mukana oleva Yideng Electronics luottaa kansainvälisten ensisijaisten autovalmistajien toimitusvarmuuteen ja on menestyksekkäästi tullut Huawei-autokaupan toimitusjärjestelmään oikeaan aikaan.

Vaikka nykyiset autoelektroniikkamarkkinat eivät ole optimistisia uusien tekniikoiden, kuten keinotekoisen älykkyyden ja ohjattoman ajamisen, takia, autojen piirilevyjen, kuten autojen sähköjärjestelmien ja DAS-järjestelmien, kysyntä on lisääntynyt huomattavasti älykkään elektroniikan kysynnän vuoksi. . Verrattuna perinteiseen yksiauto-sovellukseen piirilevyjen pinta-ala on 0,5–2 neliömetriä, luksusautojen pinta-ala on 2–3 neliömetriä ja uuden energiaajoneuvon piirilevyjen ala on 2–4 neliömetriä, ja autojen piirilevyjen sovellusalue on parantunut huomattavasti. .

Guojin Securitiesin raportin mukaan autojen sähköistyksen älykkääntymisen parantumisen myötä moottoripyörien piirilevyjen arvon odotetaan nousevan polttoaineajoneuvojen 60 dollarista 800 dollariin huippuluokan sähköajoneuvojen osalta. Autoteollisuuden piirilevyistä tulee myös nopeimmin kasvava piirilevyteollisuus. Hieno molekyyliteollisuus. Tiedot osoittavat, että arvioitu koko vuonna 2018 on 5,5 miljardia dollaria, mikä on 3,8% enemmän kuin vuotta aiemmin. Vuoteen 2020 mennessä sen odotetaan kasvavan 3%: n yhdistetyksi vuotuiseksi kasvuprosentiksi 59 biljoonaan dollariin.

Eton Electronics, joka on juurtunut juurtuneena autoelektroniikan piirilevyksi monien vuosien ajan, osui myös tähän osinkotahtiin. Ei kuitenkaan pidä unohtaa, että toinen puoli on suuri osinko, kun taas pääomistaja “Yidun Investment” vähentää edelleen omistustaan. Huomiota on kiinnitettävä siihen, miten Yideng Electronics vakiinnuttaa asemansa piirilevyalalla ja laajentaa edelleen etujaan autojen piirilevyalalla.