Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Matsushita Semiconductor, New Tang Jiao Youjun: osto: Yksi akun synergioista

Mikrokontrolleri (MCU) tehdas Nuvoton piti ylimääräisen osakkeenomistajien kokouksen 6. päivänä. Nuvotonin johtaja ja Winbond Electronicsin hallituksen puheenjohtaja Jiao Youjun totesi vastauksena Japanin Matsushita Semiconductor -liiketoiminnan (PSCS) 100-prosenttiseen hankintaan, että tulevaisuudessa se voi auttaa nykyisen tuoteteknologian lisäksi myös Nuvotonia kehittämään akkutuotteita. , jonka uskotaan olevan suuri operatiivinen vauhti.

"Aurinko on vain päivällä, ja tuuli ei aina puhalta, mutta nyt kaikki tarvitsee sähköä." Jiao Youjun korosti akkujen merkitystä tulevissa sovelluksissa, kuten 5G, AI ja itse ajavissa autoissa. Tämän vuoden kolmannella neljänneksellä Panasonicin sähköajoneuvojen akkujen maailmanmarkkinaosuus on noin 24,6%, ja se on maailman toiseksi suurin valmistaja. Jiao Youjun kertoi, että Panasonicilla on melko kattava tieto akkujärjestelmästä, mukaan lukien asiakastiedot, kuten tekniikka, toimitusketju ja sovelluspuolet. Tämä on yksi hänen odottamistaan ​​sulautumis- ja hankinta-synergioista.

Hän paljasti, että NTT ja Panasonic ovat olleet yhteydessä noin puoli vuotta. Molemmilla osapuolilla on samanlainen liiketoimintafilosofia ja arvot. Heillä on myös 6-tuumaisia ​​kiekkofabeja. Heillä on myös yleiskäyttöinen MCU, pilviturvallisuus ja älykkään kodin tekniikat. Siksi heillä on tulevaisuudessa jo olemassa olevia tuotteita NTD: ssä. Verkossa on myös kerrannaisvaikutuksia, ja sovellusmarkkinoita laajennetaan edelleen.

Hän lisäsi, että PSCS-insinööreillä on monen vuoden kokemus T & K-toiminnasta. Yrityskaupan toteutumisen jälkeen tulevaisuudessa työvoiman säätämiseen liittyviä ongelmia ei tule. Tällä hetkellä he vain ajattelevat, kuinka saada insinöörit ymmärtämään arvo täysin. PSCS: n 6-tuumaisessa tehtaassa on pii (Si) ja galliumnitridi- (GaN) tekniikka. Tuleeko se tulevaisuuden yhdistelmäpuolijohdemarkkinoille? Jiao Youjun huomautti konservatiivisesti, että tätä liiketoimintaa ylläpidetään.

PSCS: n liiketappio oli kuitenkin viime vuonna 23,5 miljardia jeniä. Jiao Youjun sanoi, että jos Panasonicin nykyistä taloudellista raporttia käytetään arvioimaan markkinanäkymiä, se vääristyy. Vaikka hankinta todellakin vaikuttaa Nuvotonin voittoihin, jos muutosnopeus on riittävän nopea, vaikutus on rajoitettu. Ehkä 2 vuotta voidaan palauttaa.

Käyttöpääoman rikastamiseksi Nuvoton keskusteli ylimääräisessä yhtiökokouksessa myös kassapääoman korotuksesta, joka koski kantaosakkeiden antamista ulkomaisten talletustodistusten liikkeeseen laskemiseksi. Liikkeeseen laskettujen osakkeiden lukumäärä on rajoitettu 150 miljoonaan osaan.