Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Raporttien mukaan Manner-agentit nostavat hintoja saadakseen MLCC: itä Muratalta, Yageo sanoo jatkavansa huomiota markkinaolosuhteisiin

Toimitusketjun lähteet paljastivat Taiwan Media Central News Agency -yritykselle, että passiivisten komponenttien tarjonta ja kysyntä ovat tiukat yhdistettynä suurten japanilaisten valmistajien pitkittyneeseen toimitusaikaan, jotkut mantereen edustajat ovat itse nostaneet hintojaan ja pyytäneet monikerroksisia keraamisia kondensaattoreita. passiivisten komponenttien valmistajan Murata (MLCC) -tuotteet pyrkivät etusijalle ja nostavat varastotasoja vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

Henkilö huomautti, että Muratan MLCC-tuotteiden toimitusaikaa pidennetään lähinnä pitkälle räätälöityjen MLCC-tuotteiden toimitusten vuoksi, joita käytetään auto- ja teollisuusalalla. Nykyinen keskimääräinen toimitusaika ylittää 112 päivää ja pisin toimitusaika on 180 päivää. Tuotteilla, joilla on korkeat vaatimukset ja korkea kapasiteetti, on pisin toimitusaika.

Kysymykseen siitä, ajavatko nämä uutiset taiwanilaisten Yageo MLCC -tuotteiden myyntihintoja ja tilaustilannetta, Yageo vastasi, ettei se kommentoi vertaisryhmien tai muiden yritysten saamien tilausten tilaa ja kiinnittää erityistä huomiota markkinaolosuhteisiin vastausten tekemiseksi. Yhtiö ei myöskään kommentoi hintoja, jotka määräytyvät markkinoiden kysynnän ja tarjonnan perusteella.

Taiwanin media huomautti, että Yageo MLCC: n ja siruvastusten käyttöaste kasvaa edelleen ja tavoitteena on saavuttaa MLCC: n 90%: n ja siruvastusten 80%: n käyttöaste tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen loppuun mennessä. Tantaalikondensaattorin tuotantokapasiteetti on edelleen täysin ladattu. Tehdas järjestää työvoimaa ylitöihin kevätjuhlan aikana.

Muutama päivä sitten haastattelussa ulkomaisille tiedotusvälineille Murata Manufacturing President Nakajima Nakajima sanoi, että globaaleilla älypuhelinten valmistajilla, kuten Applella, on suuri kysyntä ja MLCC-tuotteiden tarjonta ja kysyntä ovat tiukat. Tämän tilanteen odotetaan jatkuvan helmikuun kevätjuhlaan saakka, erityisesti pienten, suurikapasiteettisten 5G-älypuhelinten MLCC-levyjen kysyntä on voimakasta, ja nykyinen tehtaan käyttöaste on lähes 100%.