Valitse maasi tai alueesi.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

1422-sarja 25 G SFP28 Suoraan kiinnitä kuparikaapeliasennukset

Image of 3M logo

1422-sarja 25 G SFP28 Suoraan kiinnitä kuparikaapeliasennukset

3M ™ 1422 -sarjan passiiviset kuparikaapeliyksiköt SFP28-sovelluksiin ovat kustannustehokkaita I / O-ratkaisuja, jotka tarjoavat erinomaisen ruuhkautuvuuden, pienen tehon ja latenssin

3M 25 G SFP28 suorakulmainen kuparikaapeliasennelmat, 1422-sarja, ovat passiivisia kuparikaapeliasennuksia, jotka hyödyntävät 3M: n kaksoisaksiaalikaapeliteknologiaa. Ne luovat erittäin joustavan, taitettavan, suorituskykyisen ratkaisun, jonka kaistanleveydet ovat jopa 25 Gbps palvelimien, kytkinten, tallennusvälineiden ja muiden nopeiden laitteiden liittämistä varten. 3M: n SFP28-kaapelikokoonpanot (1422-sarja) tuottavat jopa 25 gigatavun (1 Gbps x 25 Gbps / kanava) tiedonsiirtonopeuden jopa 2 metrin pituiseksi 30 AWG: n ja 2 metrin ja 4 metrin välillä 26 AWG: n avulla.

Nämä kokoonpanot on suunniteltu vastaamaan IEEE 802.3b: n, SFF-8431: n ja 25G: n Ethernet-standardin mukaisia ​​alan standardiprotokollia. Lisäksi nämä kokoonpanot on testattu Open Networking Systems Interoperability PlugFest -ohjelmassa (UNH-IOL). Näitä kaapelikaapeleita käytetään tyypillisesti datakeskuksen verkko-sovelluksissa tai korkean suorituskyvyn laskentasovelluksissa, jotka vaativat suurempia kaistanleveyksiä.

3M: n passiiviset kuparikaapeliyksiköt SFP28-sovelluksiin ovat kustannustehokkaita I / O-ratkaisuja, jotka tarjoavat erinomaisen ruuhkautuvuuden, alhaisen tehon ja alhaisen latenssin. Niissä on taitettava, joustava, ohut kaapeli, joka mahdollistaa tiukat kääntymiset liittimessä ja kaapeleiden pinoaminen pienemmille nipuille.

Ominaisuudet ja Edut
  • Parannettu telinejohdon hallinta
  • Parempi huollettavuus kevyillä, joustavilla kaapeleilla
  • Kaapelin tehokas reititys oikeilla taipuilla ja taitoksilla
  • Vaaditaan vähemmän tilaa sataman eteen, jolloin teline-ovi sulkeutuu
  • Pinottavuus luo tiukempia kaapelipinoja minimoimaan ilmavirran esteet
Sovellukset
  • Palvelin-palvelimeen
  • Switch-to-kytkin
  • Switch-palvelin
  • Palvelin-varastointi